Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

José Luis Martín (PP) promet rebaixar els impostos en el proper mandat

El candidat del PP a l’alcaldia de Tarragona anuncia “una rebaixa de l’IBI del 25% en els propers quatre anys, per deixar de ser la ciutat més cara d’Espanya”

El candidat del PP a l'alcaldia, José Luis Martín, durant la presentació del lema 'Tarragona és una joia' El candidat del PP a l'alcaldia, José Luis Martín, durant la presentació del lema 'Tarragona és una joia' PP TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Mai 2019 11:50

El candidat del PP a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha anunciat que “en el proper mandat transformarem Tarragona i ho farem rebaixant impostos, abaixant un 25% l’IBI en els propers quatre anys, per deixar de ser la ciutat espanyola amb l’IBI més alt”.Martín ha assegurat que “aquesta és una proposta realista, hem fet els estudis pertinents i la rebaixa de l’IBI és factible”. L’alcaldable també ha explicat que “una menor pressió fiscal també suposarà un impuls per a la nostra economia, ja que els tarragonins disposaran de més diners a la seva butxaca”.

A banda de la rebaixa de l’IBI, el PP aposta per mantenir, entre altres accions, els ajuts al pagament d’aquest impost, el pagament fraccionat de tributs i les bonificacions per a famílies nombroses, que poden arribar a un màxim del 90%. El candidat popular ha assegurat que “hi ha ciutats com Almeria, Madrid o Santander que situen el seu IBI molt a prop del tipus mínim, mentre que a Tarragona el tenim molt a prop del tipus máxim”. Martín ha finalitzat recordant que “a diferència d’altres partits, nosaltres som els únics que proposem abaixar impostos”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: