Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs, PP i Unidos Salou asseguren que Granados "s'amaga" de les sigles de Junts per Catalunya

Neguen que la llista de l'alcaldable de Sumem per Salou sigui municipalista i li retreuen que "oculti ser el candidat de Puigdemont"

Imatge de la presentació de la candidatura Sumem per Salou que encapçala l'alcalde Pere Granados Imatge de la presentació de la candidatura Sumem per Salou que encapçala l'alcalde Pere Granados CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Mai 2019 08:38

“Reclamem a Pere Granados que aclareixi als salouencs quins partits integren la seva candidatura de cara al 26-M”. Així ho ha manifestat el cap de llista de Ciutadans (Cs) per Salou, Pere Lluís Huguet. “L’actual alcalde pretén ocultar que és el candidat de Puigdemont i s’amaga sota la marca Sumen per Salou”, ha explicat el cap de llista de Cs per Salou i ha afegit que “la documentació presentada a la Junta electoral confirma que la coalició que lidera Granados la integren el PDeCAT i l’antiga Convergència, sense que hi formi part cap partit municipalista de Salou”.

Pere Lluís Huguet considera que “els ciutadans de Salou tenen dret a saber a qui voten a les eleccions del 26 de maig i a no ser enganyats amb noms suposadament tranversals”. “Demanem a Granados que sigui transparent i clar, igual que ho som nosaltres, ja que els votants de Ciutadans saben exactament a qui estan votant i tenen clar que nosaltres som un projecte de centre i renovador”, ha conclòs.

Per la seva banda, el PP de Salou creu que Granados hauria de ser transparent i aclarir als seus veïns amb quin partit es presenta a aquestes eleccions municipals. Pels populars "el Sr. Granados no ha negat públicament les últimes notícies aparegudes en mitjans de comunicació que afirmen que és el candidat de Puigdemont perquè són veritat. Els proverbis espanyols són savis, i ja sabem que "quien calla otorga”.

Segons Garcia "cada candidat es pot presentar sota les sigles que cregui més convenients, però no ho hem d´amagar als nostres veïns. Actuar d'aquesta manera és un frau a tots els votants. " ha finalitzat García.

En la mateixa línia s'ha expressat la formació Unidos Salou, que l'insta a que abans del 26 de maig "el senyor Granados aclareixi i deixi d'ocultar als ciutadans de Salou la veritable natualesa d'aquesta coalició, que no és, tal com prediquen i insisteixen, ni municipalista, ja que amb aquest pacte s'integren als altres que el PDeCAT ha signat amb altres partits a la província de Tarragona per sumar a la Diputació".Tampoc consideren que la candidatura de l'alcalde sigui "ni transversal ni integradora, ja que entenem que els no independentistes queden fora de la seva candidatura, que com podran constatar aquesta serà de Sumem per Salou-Junts".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: