Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca En Comú vol convertir el delfinari en un centre de recuperació d'animals marins

Els comuns també aspiren a crear una nova ordenança de protecció i benestar dels animals

Els comuns de Vila-seca aposten per transformar el delfinari en un centre de recuperació d'animals marins Els comuns de Vila-seca aposten per transformar el delfinari en un centre de recuperació d'animals marins CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Mai 2019 12:56

Vila-seca en Comú ha anunciat la seva proposta per transformar l'actual delfinari en un centre de recuperació d'animals marins amb l'objectiu de “conservar i recuperar espècies amenaçades per la urbanització de les platges, per les xarxes de pesca i pels plàstics i els residus que arriben a la mar”. Els comuns asseguren que el centre també podrà comptar amb un espai d'àmbit educatiu obert a la ciutadania encaminat a la difusió i la sensibilització de la problemàtica.

Per altra part, dins l'àmbit de la defensa dels drets dels animals, la formació aspira a “crear una nova ordenança de protecció i benestar dels animals, construir un refugi municipal per a animals domèstics de companyia perduts o abandonats, promocionar l'adopció responsable dels animals del refugi, fomentar polítiques municipals de lluita contra l'abandonament i el maltractament, així com promocionar la tinença responsable d'animals”.

Finalment, els comuns també volen “consolidar la platja per a gossos a La Pineda”, com també “habilitar més espais pels animals de companyia” i “promoure el control ètic de les poblacions de coloms i les colònies felines”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: