Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Cambrils presenta un programa allunyat de les obres faraòniques

La llista encapçalada per Lluís Abella se centra en les propostes de proximitat i per a les persones

L'alcaldable Lluís Abella, amb altres membres de la candidatura de Junts per Cambrils L'alcaldable Lluís Abella, amb altres membres de la candidatura de Junts per Cambrils JUNTS PER CAMBRILS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Mai 2019 23:11

La candidatura de Junts per Cambrils, encapçalada per Lluís Abella, ha presentat aquest matí el seu programa electoral per a la legislatura vinent. La formació, que arriba a les eleccions amb una llista renovada i plena de cares noves, proposa un programa fresc i engrescador, però sobretot amb propostes que fugen de les obres faraòniques irrealitzables. Junts per Cambrils ha basat el seu programa en un recull d’opinions rebudes a peu de carrer. I és que tal com ha explicat l’alcaldable, Lluís Abella, “som els que toquem de peus a terra. Vull ser un alcalde del carrer, un alcalde que us escolti”.

El programa està dividit en tres grans eixos: el turisme i la promoció econòmica, l’atenció a la persona i els serveis i l’urbanisme, amb el que consta de més de mig centenar de propostes.

El primer gran eix és el turisme on destaca la voluntat d’impulsar el nou espai d’interpretació Gastronòmic a l’Auditori, des d’on es fomentarà la gastronomia i en conseqüència la història de Cambrils, dins aquest àmbit es proposa fomentar els estudis de graus, congressos i cursos relacionats amb la Gastronomia.

Un altre dels punts importants del programa serà fomentar i posar en valor el teixit comercial, per assolir-ho continuarem impulsant les modificacions del POUM per facilitar l’activitat econòmica de tots els eixos comercials. S’apostarà per la peatonalització dels carrers del barri del port i la posada en marxa d’un estudi del projecte de millora de la Rambla Jaume I, consensuat amb veïns i comerciants.

La millora d’instal·lacions forma part del segon eix, pensat per l’atenció als cambrilencs. Per aquest motiu es treballarà pel projecte de la construcció d’un nou pavelló esportiu buscant la millor ubicació consensuada amb el Consell esportiu local, i alhora es remodelaran les actuals instal·lacions que ho necessitin, i també s’impulsarà la creació d’un aparthotel per a la gent gran.

Pel que fa als serveis Junts per Cambrils proposa, continuar treballant amb la regularització de les naus industrials del polígon Belianes i l’increment d’usos del polígon Vilagrassa per fer-lo més atractiu i competitiu.

Dins l’eix de serveis es treballarà per revisar de forma exhaustiva les freqüències de neteja dels carrers i el seu resultat per tal de poder oferir un servei de neteja de major qualitat pels d’aquí i pels de fora, ja que es vol donar una bona imatge de Cambrils.

Les barreres arquitectòniques sempre han dividit Cambrils, per això ara que només en queda una, s’exigirà l’eliminació de la darrera barrera arquitectònica de Cambrils: els talussos i l’antiga via del tren. També s’impulsarà la construcció d’una passarel·la de connexió amb la població de Mont-roig del Camp, a l’alçada de la desembocadura de la riera de Riudecanyes, per donar més flux de comunicació amb la població veïna, una via saludable pels convilatans.

L’alcaldable Lluís Abella ha volgut valorar la feina feta per les persones del seu equip, que han estat part vital per a l’elaboració del programa “un equip proper i fet amb gent de casa de tota la vida, que coneix i s’estima Cambrils i amb els valors de la constància, la humilitat, l’esforç i el compromís, que són els necessaris per tirar endavant aquest repte tan important com és el futur de Cambrils”, ha afirmat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: