Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Vimbodí i Poblet es presenta com la garantia per continuar millorant el municipi

Joan Canela presenta els membres de la seva candidatura en un acte amb el suport del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; de l'alcalde actual, Joan Güell, i de l'anterior, Lluís Grau

Joan Canela, candidat de Junts per Vimbodí i Poblet Joan Canela, candidat de Junts per Vimbodí i Poblet CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Mai 2019 16:39

Continuació dels projectes que estan en marxa i noves propostes de futur per continuar avançant en serveis i benestar per a la ciutadania. Amb aquesta fita a l'horitzó, Junts per Vimbodí i Poblet va presentar dimarts la seva candidatura per a les eleccions municipals, encapçalada per l'actual primer tinent d'alcalde i regidor, Joan Canela, acompanyat de Roger Estudillo, Gerard Cava, Josep M. Aixut, Maria Rosa Palau, Núria Morales i Núria Gallart, tots ells molt vinculats al teixit associatiu del municipi. La resta de la llista, amb nombroses persones de suport, la tanquen simbòlicament els actuals alcalde, Joan Güell, i altres regidors, així com l'anterior alcalde, Lluís Grau.

La llista es va presentar en públic en un acte al Teatre Cinema Foment amb la participació de l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; de l'alcalde Joan Güell, i de l'exalcalde Lluís Grau. En aquest sentit, la candidatura va destacar el seu perfil continuista pel que fa a les iniciatives projectades i, així mateix, amb la vista posada en noves propostes en matèria de serveis, equipaments i millores en altres àmbits del municipi. Unes i altres configuren un programa que inclou la recuperació de l'antic convent de les Monges com un dels punts destacats.

    La candidatura de Junts per Vimbodí i Poblet s'ha presentat aquesta setmana: 

Junts per Vimbodí

Durant l'acte de presentació, Josep Poblet va retierar el suport de la seva institució en projectes propers que ja estan en marxa, com la segona fase de la carretera entre la vila de Vimbodí i el monestir de Poblet, o el de la recuperació per a ús ciutadà de l'edifici de les Monges. De la seva part, l'actual alcalde va apuntar algunes de les fites de l'actual mandat –el parc infantil, la millora de carrers, la reforma de la planta baixa del Museu i Forn del Vidre, la consolidació de Vitrum...– i l'imminent inici d'altres com la sala de vetlla, l'ampliació del pàrquing de les Orenetes, la casa taller del museu, o la millora de la primera planta d'aquest equipament turístic singular. Joan Güell va aprofitar per agrair la tasca dels regidors que no repeteixen a la llista, però que hi donen suport –Rosa Albes, Albert Garcia, Àngels Planes i Enric Alfonso–, així com la tasca duta a terme fins ara pel regidor i candidat Joan Canela.

L'acte el va tancar Joan Canela, el qual va avançar propostes per continuar avançant en diferents àmbits de govern, des del serveis fins a les infraestructures, passant pel turisme o l'atenció a la gent gran i als infants, propostes de programa que s'aniran desgranant pròximament a la ciutadania. Al mateix temps, va destacar el caire positiu de la campanya de Junts per Vimbodí i Poblet. Nombroses persones van assistir a aquest primer acte públic de campanya de la formació hereva de l'actual equip de govern de l'Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: