Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ballesteros demana a la resta de candidatures un pronunciament “clar” sobre l’autobús gratuït

El cap de llista socialista també ha explicat les propostes de la formació sobre gent gran

Ballesteros presenta algunes de les seves propostes en favor de la gent gran de cara a les eleccions municipals Ballesteros presenta algunes de les seves propostes en favor de la gent gran de cara a les eleccions municipals PSC TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Mai 2019 16:28

L’alcaldable del PSC per Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha indicat que de cara als propers quatre anys volen “assegurar la gratuïtat del bus per a la gent gran, uns serveis dignes a la gent gran activa i treballar perquè cap persona gran dini sola a casa seva si no vol”. En aquest sentit, Ballesteros ha emplaçat a la resta de candidatures a què “es pronunciïn si estan d’acord o no amb l’autobús gratuït”. Així mateix, lalcaldable també ha exposat altres propostes per garantir el benestar de la gent gran.

La formació socialista vol la gratuïtat de l’autobús. En aquesta línia, el cap de llista ha demanat a la resta de partits que es pronunciïn “clarament” sobre si estan a favor o en contra d’aquesta mesura. “Ara s’amaguen, ningú s’ha pronunciat, i per nosaltres és molt important que hi hagi un pronunciament a favor o en contra”, ha etzibat Ballesteros, que també ha assegurat que “el bus gratuït serà un dels grans avenços de la ciutat en els propers anys”.

D’altra banda, el candidat socialista ha explicat que s’impulsarà el pla europeu ‘City4age’ que permetrà “recopilar informació de les targetes de transport públic, telèfon mòbil i polseres intel·ligents de totes aquelles persones de més de 80 anys que ho vulguin, per fer seguiment de l’activitat i reaccionar si es detecten alteracions en el seu comportament habitual que puguin implicar algun risc”. El PSC també proposa que a tots els parcs infantils s’instal·li al costat un parc per a gent gran perquè el col·lectiu de la tercera edat pugui fer exercicis. A més, també es crearà un pla d’accessibilitat per als monuments, es millorarà l’accessibilitat al transport públic amb la nova flota d’autobusos, s’impulsarà l’aplicació de lectura fàcil als reglaments i comunicacions de l’Ajuntament i la xarxa de farmàcia amiga.

Actualment, Tarragona compta amb catorze llars de jubilats i jubilades repartides per tota la ciutat. Josep Fèlix Ballesteros ha recordat que en els darrers anys “hem construït i reformat més de nou”. L’alcaldable ha assenyalat que «la gent gran d’aquesta ciutat és un orgull ja que durant la crisi econòmica i social que hem patit han ajudat moltes famílies». Els socialistes, a més, asseguren que, amb el seu mandat s’ha millorat la qualitat i l’accessibilitat dels carrers, s’ha creat un punt d’informació específic que ofereix informació i assessorament dirigit a la tercera edat i també impulsat un punt d’atenció psicològica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: