Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona En Comú Podem reivindica la cultura com a motor de la millora social

Els comuns també presenten propostes per l’habitatge digne, la lluita contra la pobresa, la participació ciutadana, un urbanisme al servei de la ciutadania i una Tarragona verda

Els candidats de Tarragona En Comú Podem en l'acte central de la campanya electoral Els candidats de Tarragona En Comú Podem en l'acte central de la campanya electoral CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Mai 2019 11:12

Davant de més de 80 persones, Tarragona En Comú ha realitzat, aquest dimecres 15 de maig, el seu acte central de campanya. Els comuns han presentat els eixos del seu programa, entre els quals destaquen la cultura popular i els centres cívics i equipaments culturals com un motor de millora social, el pla de xoc de l'habitatge per garantir el dret a un habitatge digne, la lluita contra la pobresa, la marginació social i qualsevol tipus de discriminació. La formació també ha defensat la participació ciutadana a través dels Consells de districte i les consultes vinculants i un urbanisme al servei de la ciutadania i no dels grans promotors, a més d’ una Tarragona cohesionada urbanísticament que prengui el Francolí com a eix vertebrador amb el nou parc fluvial del Francolí. Igualment, els comuns també han presentat propostes verdes com el parc del Francolí II i una revolució verda per Tarragona que redueixi les emissions i la faci més habitable. Per últim, la formació reivindica una Tarragona feminista i una mobilitat sostenible que permeti circular a peu o en bicicleta per tota la ciutat, incloent la unió dels barris i el centre.

En aquest acte ha intervingut Jaume Asens, diputat al Congrès dels diputats per En Comú Podem. Asens ha reivindicat la feina feta pels ajuntaments del canvi, en concret per l'Ajuntament de Barcelona del qual ha estat tinent d'alcalde fins fa molt poc. En una data tant significativa com el 15 de maig, el diputat recorda les mobilitzacions del 15M que van posar damunt la taula la necessitat d'una altra forma de fer política, que posi els interessos i la veu de la ciutadania al centre i que faci de la participació ciutadana un eix nuclear de la política municipal.

També han intervingut diversos membres de la candidatura tarragonina, com Toni Peco, Begoña Periáñez, Carlos Ivo Jérez, Àngels Pérez o Patrícia Olivé que han parlat sobre els eixos del programa dels comuns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: