Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pere Segura presentarà avui el seu projecte de futur per a Vila-seca

L'acte central de campanya de la candidatura de Vila-seca Segura se celebrarà aquest dijous 16 de maig, a les 20:30h, al Centre de Convencions de PortAventura

L'alcaldable Pere Segura, amb membres de la candidatura Vila-seca Segura L'alcaldable Pere Segura, amb membres de la candidatura Vila-seca Segura FRAME TAC12
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Mai 2019 11:14

L'alcaldable per Vila-seca Segura a les eleccions municipals del 26 de maig, Pere Segura, presentarà el seu projecte de futur 'La meva prioritat és Vila-seca", aquest dijous 16 de maig, a les 20,30 hores al Centre de Convencions de PortAventura, en l'acte central de campanaya que preveu reunir prop de 1.500 persones. Segura ja va avançar dilluns passat algunes de les propostes del seu programa electoral en una trobada amb la premsa, amb l'eslògan 'La ciutat on volem viure', que  es basarà en un projecte "seriós, creïble i molt potent". 

La proposta programàtica, dividida en vuit eixos i feta amb les aportacions de 500 conveïns, comença per abordar els serveis socials des d’una òptica que vagi més enllà de la beneficiència, incloent-hi els joves i el lloguer social de pisos. 

Vila-seca Segura també planteja la renovació del Pla Urbanístic (POUM), que data de 1993, i que passa per "créixer en qualitat i no en quantitat", i que permetrà potenciar els poligons residencials unifamiliars.

Segura vol apostar per la cultura. Aquest serà un altre eix amb un pla a quatre anys vista que inclourà un Parc de la Cultura amb el castell reformat i reobert com a epicentre, i el futur celler noucentista. També es proposa una nova biblioteca municipal pensada com un espai viu, on es puguin usar les noves tecnologies, impresores en 3D, i es facin activitats, del "magatzem de llibres", que ha passat a la història. També es preveu destinar un espai a Casa de Cultura per a les entitats del municipi.

En matèria econòmica i comercial es potenciarà l’arribada de Hard Rock -que se situarà entre Vila-seca i Salou-, es convocarà el concurs que a partir de 2021 substituirà Aquòpolis i la discoteca Pachà, tot connectat en un futur amb Hard Rock. També proposen tirar endavant un pla estratègicdel comerç que incoporarà la possibilitat que el Mercat Municipal compti amb un supermercat i s’hi facin degustacions.

La ciutat esportiva és un dels projectes importants en esports, que se situarà al voltant de l’estadi municipal, i amb un entorn a la Torre d’en Dolça que aculli proves de ciclisme.

En resum, el programa contempla més de 200 accions i incorpora també el corredor verd entre La Plana i Vila-seca, i que la terminal de creuers de dic dels Prats i  la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) portuària siguin una realitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: