Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca En Comú aposta per la Pineda com epicentre del turisme musical de la Costa Daurada

També volen atreure el turisme esportiu, el turisme itinerant i millorar les condicions laborals del sector mitjançant la consolidació del segell de qualitat laboral

El cap de llista de Vila-seca En Comú, Mario Téllez El cap de llista de Vila-seca En Comú, Mario Téllez CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Mai 2019 11:05

Vila-seca En Comú presenta una gran varietat de propostes al seu programa per revitalitzar el turisme a la Pineda i per extensió a la Costa Daurada. La gran aposta dels comuns en aquest àmbit és la potenciació del turisme musical mitjançant la creació d'un recinte firal que pugui acollir festivals de diversa índole. La formació també aposta per desetacionalitzar el turisme, potenciant el turisme esportiu, com també millorar les condicions laborals dels treballadors del sector turístic.

La Pineda com a epicentre del turisme musical de la Costa Daurada. Aquesta és una de les propostes centrals dins de l’àmbit turístic del programa de Vila-seca En Comú, amb la creació d'un recinte firal que pugui acollir festivals de diversa índole. És una proposta que compta amb el segell de qualitat d'Òscar Curulla, promotor musical, impulsor de Tàrraco Viva i membre de la llista dels comuns per Vila-seca. El seu objectiu és esdevenir el principal referent per al turisme musical de tota la Costa Daurada. Com asseguren els comuns, es tracta dun tipus de turisme en auge i el seu apogeu és “tan gran” que, fins i tot, FITUR va crear el passat any un sector especialitzat en aquest tipus de propostes.

Però aquesta no és l'única proposta dels comuns per diversificar i desestacionalitzar el turisme a la Costa Daurada. Aprofitant la sinergies de Salou i Cambrils, la formació pretén invertir en instal·lacions esportives a la platja per poder organitzar tornejos i potenciar així el turisme esportiu. Per la seva banda, també volen impulsar el turisme itinerant mitjançant la creació d'un parc per a caravanes i autocaravanes. L’alcaldable de la formació, Mario Téllez, assegura que les dues apostes atrauran un tipus de turisme sostenible amb un nivell adquisitiu mitjà-alt.

Finalment, els comuns també pretenen millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector turístic mitjançant la consolidació d'un segell de qualitat laboral en el turisme, proposta que ja va ser presentada al maig de 2018, arran del conflicte laboral de les cambreres de pis de Port Aventura. Téllez assegura que necessiten governar per poder aplicar-lo, ja que el govern de PDCAT “no ha fet res des de la seva aprovació".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: