Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Tarragona aposta per la reconversió del Banc d’Espanya en un centre cívic i cultural

Els republicans volen que la Rambla Nova torni a “ser centre del dinamisme social que serveixi per situar-la, de nou, com un dels principals símbols de la ciutat”

L'alcaldable d'ERC, Pau Ricomà, a la dreta, acompanyat per altres membres de la candidatura L'alcaldable d'ERC, Pau Ricomà, a la dreta, acompanyat per altres membres de la candidatura ERC TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Mai 2019 12:14

ERC–MES–AM Tarragona vol transformar els actual centres cívics de Tarragona en centres culturals que permetin gaudir de la cultura a tota la ciutat, prenent-la com un element de la transformació. En el cas del Banc d’Espanya, Esquerra Tarragona creu que es tracta d’un espai suficientment gran com per acollir exposicions de gran format, alhora que també permeti desenvolupar activitats organitzades a nivell veïnal.

L’alcadable d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà, ha explicat que “la Rambla és per tota la ciutat: pels comerços, pels negocis professionals” i ha afegit que “és un aparador importantíssim i, en canvi, el seu estat és deplorable perquè hi ha coques amb nombroses rajoles trencades i els bol·lards instal·lats a l’estiu del 2017 segueixen al mateix lloc”. “El PSC ha conduit la Rambla Nova cap a una situació deplorable”, ha assegurat Ricomà.

El candidat a l’alcaldia assegurar que el centre vol habitatge però també comerç i relació entre les persones i per això “cal cuidar especialment els espais públic, i encara més els que tenen un especial significat com la Rambla, per a que siguin atractiu”. Ricomà ha defensat que no es pot permetre tenir una ciutat “buida de vida i de dinamisme”. “És imprescindible recuperar la ciutat per a la seva gent i aquest passeig és essencial per fer-la reviure”, ha conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: