Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Dídac Nadal (Junts per Tarragona) vol regenerar i recuperar el centre de Tarragona

El candidat de Junts per Tarragona vol consensuar amb veïnat i comerciants les actuacions a dur a terme per frenar la degradació d’aquesta zona

L'alcaldable Dídac Nadal amb membres de la candidatura de Junts per Tarragona a la plaça Corsini L'alcaldable Dídac Nadal amb membres de la candidatura de Junts per Tarragona a la plaça Corsini JUNTS PER TARRAGONA
Eleccions Municipals Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Mai 2019 11:52

“La regeneració i recuperació del centre de Tarragona ha de començar ja”. Així ho ha manifestat el candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia, Dídac Nadal, que ha mantingut converses amb veïns i comerciants del centre de la ciutat. “Consensuarem amb el veïnat, els comerciants i les entitats les primeres actuacions a posar en marxa per frenar la seva degradació”, ha dit Nadal. “La dignificació de l’espai públic amb la millora de la neteja, l’arranjament de voreres i la instal·lació de mobiliari urbà” és una de les actuacions immediates que vol dur a terme l’alcaldable, qui també s’ha compromès a “redactar el projecte Illa Corsini per ampliar el nombre de zones per a vianants el centre de Tarragona”.

Dídac Nadal també ha destacat “la necessitat de crear més parcs infantils”, com ara els reivindicats als carrers Ixart i Governador González i noves zones verdes. Pel que fa al Banc d’Espanya, Nadal ha estat clar: “Cal obrir-lo el més aviat possible i posar-lo a disposició de la ciutadania, fa nou any que l’edifici és de titularitat municipal i segueix abandonat”.

Ajuts per la rehabilitació de façanes
 
El candidat de Junts per Tarragona també ha recordat la seva proposta per “atorgar ajuts per la rehabilitació de façanes als habitatges envellits i vuits amb l’objectiu de millorar la imatge i recuperar la població al centre de la ciutat”.

Un pla comercial per a l’obertura de nous establiments
 
Pel que fa al sector comercial, Nadal ha destacat “la urgent necessitat de fomentar, potenciar i donar suport al comerç de proximitat”, la qual cosa pretén impulsar “amb un pla que englobi diverses actuacions encaminades a afavorir l’obertura de nous establiments locals i fer desaparèixer els nombrosos locals buits”.
 
Entre altres mesures per afavorir el comerç, l’alcaldable aposta per “rebaixar el preu de tots els aparcaments públics a un màxim de tres euros al dia”. Nadal ha assegurat que “amb l’actual política de preus d’aparcaments estem espitjant la ciutadania a altres municipis”. Pel que fa a la mobilitat també ha destacat “la creació de zones verdes d’àrea regulada per a residents. Al centre de la ciutat, la immensa majoria són zones blaves”. 

Publicitat