Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PACMA presenta la seva candidatura a la ciutat de Tarragona

La llista del partit animalista, encapçalada per David Martínez, defensa "els drets dels animals, la justícia social i el medi ambient" / Entre les propostes, una platja per a gossos i un model de gestió dels gats ferals

Alguns dels components de la llista del PACMA per a les eleccions municipals de Tarragona Alguns dels components de la llista del PACMA per a les eleccions municipals de Tarragona PACMA TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Mai 2019 10:34

Diumenge passat, membres de la llista del PACMA per a les eleccions municipals de Tarragona, van acudir a la plaça imperial Tarraco per fer la tradicional enganxada de cartells i primera fotografia oficial. Encapçalada pel David Martínez, la llista del partit animalista representa "la defensa dels drets dels animals, la justícia social i el medi ambient".

La candidatura conté persones implicades en aquestes lluites a la demarcació, com per exemple l'Iñigo Manrique, la Maria Elena García Santos (Tarragona), la Roser Parra (Reus) o la Nuria Español (Falset). El candidat a l'alcaldia ha manifestat que "és un orgull representar al Partit Animalista a la ciutat de Tarragona. Tot l'equip treballarem fort per arribar al consistori, aportar aire fresc i ser la veu dels animals".

PACMA monument castellers

Una platja per a gossos i un model de gestió dels gats ferals

Entre les propostes locals, destaca la creació d'una platja per a gossos a la ciutat. "Si Tarragona vol ser realment amiga dels animals, hem d'encetar aquest projecte". Un espai on els ciutadans i turistes puguin accedir al litoral amb els seus animals a qualsevol horari del dia, oferint un model d'horari compartit per a la resta del litoral.

Un altre tema important, per al PACMA, és la redefinició del model de gestió dels gats ferals. "Cal apostar pel mètode CER sense cap discussió, escoltant les associacions i eliminant el decret 2081 definitivament. Del mateix mode revisarem i millorarem l'ordenança municipal. La brutícia la ciutat no és només responsabilitat dels responsables d'animals incívics".

La potenciació del comerç de proximitat al centre de la ciutat i la definició d’un nou model de gestió mediambiental, són altres punts destacats.

Finalment, ha volgut remarcar que "el diumenge 26 de Maig també ens juguem el futur a les eleccions europees. Cal un canvi radical que ens permeti frenar el canvi climàtic abans d'arribar a un punt de no retorn. El ritme actual és insostenible. I nosaltres, som els únics que en parlem obertament. Per tot això, estic convençut que aquest cop assolirem representació".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: