Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Assemblea per Tarragona presenta el seu programa polític basat en l’Agenda 2030

AP ha desenvolupat els 17 objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides per adaptar-los a la realitat de la ciutat

Presentació del programa polític de l'Assemblea per Tarragona a les escales de la Catedral Presentació del programa polític de l'Assemblea per Tarragona a les escales de la Catedral ASSEMBLEA PER TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Mai 2019 09:58

El passat dissabte 11 de maig, l'Assemblea per Tarragona (ApT) va presentar el seu programa polític basat en l’Agenda 2030 de l’ONU dividit en els seus 17 objectius de desenvolupament dostenible i adequats a la ciutat de
Tarragona.

Del programa polític destaquem vuit compromisos d’Assemblea per Tarragona. En primer lloc, volen fer complir la llei 24/2015 sobre habitatge i "ajudarem a paralitzar tots els desnonaments sense solució habitacional assegurat a famílies vulnerables". En aquest àmbit, també proposen redissenyar l’Oficina Municipal de l’Habitatge, perquè compleixi l'esmentada llei i controli els habitatges buits dels grans tenedors.

En màteria de medi ambient, defensen al seu programa la protecció de l’Anella Verda i l’Anella Blava. En aquest sentit, proposen fer obligatoriament, tres vegades a l’any, recollides massives de brossa en diferents zones verdes, costa i platges de la ciutat involucrant les empreses.

Per l'Assemblea per Tarragona, cal cuidar i escoltar les associacions ecològiques, culturals, socials, de lleure,... "Se’ls ha de facilitar un espai, perquè puguin realitzar les seves activitats. Se’ls hi cedirà la Savinosa, el pàrquing Jaume I,...", es comprometen. Pel que fa a les instal·lacions esportives, la formació consider que han de tenir un manteniment adequat, han d’estar actualitzades i obertes a les entitats amb uns criteris clars.

L'Assemblea també creu que és necesari revisar els contractes públics i parlar amb treballadors i treballadores per, entre totes i tots, buscar ser més eficients i eficaços.

En relació als barris, aposten per connectar-los amb el centre i entre ells, amb la participació de tota la ciutadania i el tècnics de l’ajuntament. Finalment, proposen una "Smart city real: transparència de l’ajuntament, obrir el Big Data i participació real de la ciutadania".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: