Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep Fèlix Ballesteros: "En aquestes eleccions sortim a guanyar i amb l'objectiu de governar en solitari"

L'alcadable socialista diu que, en cas de necessitar pactar, només ho farà amb "aquells i aquelles que posin la ciutat per davant de qualsevol altra qüestió"

L'alcadable del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, amb la número 2 de la llista Sandra Ramos L'alcadable del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, amb la número 2 de la llista Sandra Ramos PSC TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Mai 2019 11:47

El cap de llista del PSC a Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, indica que en cas de necessitar una "aliança posterior" només serà amb "aquells i aquelles que posin la ciutat per davant de qualsevol altra qüestió".

A l'inici de la campanya electoral, l'alcaldable Josep Fèlix Ballesteros es mostra amb les "piles ben carregades" per afrontar un "inici de campanya electoral molt positiu i il·lusionant". El cap de llista socialista assenyala que la candidatura del PSC "surt a guanyar i amb l'objectiu de governar en solitari".

D'aquesta manera, Ballesteros vol deixar clar que en cas de necessitar una "aliança posterior", només serà amb "aquells i aquelles que garanteixin que la ciutat serà el primer i es comprometin a portar a terme polítiques de progrés fora de partidismes i polítiques sectàries".

"Hem gestionat la ciutat durant aquests darrers anys i ho volem continuar fent gestionant nous projectes potents com la Tabacalera i el Banc d'Espanya. L'aposta clara per l'ecologia i la sostenibilitat amb el projecte de l'autobús gratuït, la voluntat de continuar treballant pel feminisme, la igualtat i les polítiques socials i l'aposta ferma per un urbanisme sostenible potenciant l'habitatge social", ha comentat Josep Fèlix Ballesteros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: