Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Reus tanca el pressupost del 2018 amb un superàvit de 4,6 milions d’euros

La ràtio d’endeutament se situava en poc més del 60% a final d’any

Ajuntament de Reus Ajuntament de Reus ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dimarts, 07 Mai 2019 21:50

L’Ajuntament de Reus ha tancat l’exercici 2018 amb un romanent de tresoreria positiu de 4,6 milions d’euros. El romanent quedarà a disposició de la nova corporació municipal que en podrà decidir el destí. A l’espera del tancament dels exercicis de les empreses municipals, la ràtio legal d’endeutament provisional del Grup Ajuntament (Ajuntament, organismes autònoms i empreses municipals) se situava a final d’any en el 60,81%, mentre que el deute viu a llarg termini s’ha rebaixat fins als 209,8 milions d’euros. A final d’any, el termini mitjà de pagament a proveïdors era d’onze dies, la millor dada des del 2012.

D’altra banda, els ingressos per tributs lligats a l’activitat econòmica han crescut per sobre del previst: uns 600.000 euros més per llicències d’obres, activitats i ICIO; i uns 700.000 euros més en plusvàlues. En el capítol d’ingressos destaca també la major participació en els tributs de l’Estat, que han suposat uns ingressos afegits d’1,5 milions d’euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: