Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ballesteros assegura que “la cultura serà l'eix principal del proper mandat"

El batlle tarragoní, acompanyat pel candidat al Congrés dels Diputats, Joan Ruiz i el candidat al Senat, Santiago Castellà, ha defensat la candidatura de Pedro Sánchez a les eleccions generals

Josep Fèlix Ballesteros regalant alfàbrega als tarragonins i tarragonines durant la diada de Sant Jordi Josep Fèlix Ballesteros regalant alfàbrega als tarragonins i tarragonines durant la diada de Sant Jordi CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 17:04

L’alcalde de Tarragona i cap de llista socialista per a les eleccions municipals, Josep Félix Ballesteros, ha destacat que el proper mandat quedarà marcat pels projectes culturals de la ciutat, amb prioritats clares com desenvolupar el pla de biblioteques, entre elles la biblioteca provincial que ha d’anar a la Tabacalera i la de Torreforta, o el canvi d’ubicació de la casa de la Festa. L’alcaldable, juntament amb el candidat al Congrés dels Diputats, Joan Ruiz, i el candidat al Senat, Santiago Castellà, ha remarcat la importància de què Pedro Sánchez guanyi les properes eleccions per tal de barrar el pas a la dreta.

“El proper mandat serà el mandat de la cultura”, ha afirmat Ballesteros. L’alcaldable ha indicat que la nova biblioteca provincial de la Tabacalera serà el primer pas de la gran ciutat de la cultura. La previsió és que sigui cinc vegades més gran que la biblioteca actual. Ballesteros també ha destacat projectes com la nova biblioteca de Torreforta, la celebració dels 20 anys de Tarraco com a Patrimoni Mundial de la Humanitat l’any 2020 o la commemoració dels 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla a la ciutat, l’any 2021.

Aquestes han estat les declaracions de Ballesteros, aquest 23 d’abril, al costat de la carpa del PSC instal·lada per Sant Jordi a la Rambla nova. “Avui és un gran dia, vull felicitar als autors i autores locals i a les editorials”, ha continuat Ballesteros. L’alcaldable ha assenyalat que l’alt nombre de publicacions locals posa en valor el “bon moment de les lletres tarragonines”.

Els socialistes mostren el seu suport a Sánchez en les eleccions generals

Pel que fa a les eleccions generals, l’alcalde ha comentat que gràcies al govern socialista “hem avançat en drets, benestar i projecció” i ha afegit que “som garantia de què podem parlar de les coses que ens preocupen com la sanitat, educació, la igualtat o les infraestructures”. El candidat al Congrés dels Diputats, Joan Ruiz, ha explicat que “sempre que a Tarragona han guanyat els socialistes, a Madrid hem governat”. Ruiz ha volgut recordar que “el futur l’hem d’escriure entre tots” i ha explicat que la situació electoral es divideix en dos escenaris: “o fem Pedro Sánchez president o ho serà un partit de la dreta en mans de VOX”. El candidat al Senat, Santiago Castellà, ha indicat que el partit està rebent una gran onada de suports i que hi ha una allau d’il·lusió i esperança amb la candidatura de Pedro Sánchez. “Davant el perill que guanyi la dreta, cal el vot socialista”, ha afegit Castellà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: