Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Espluga Viva es presentarà a les eleccions municipals

El partit municipalista ha avançat que ja ha decidit el cap de llista, que no serà Antonio Vendrell a qui acusen d'haver-los traït aquest mandat per haver pactat amb CiU

Antonio Vendrell, l'anterior cap de llista d'Espluga Viva a les eleccions del 2015 Antonio Vendrell, l'anterior cap de llista d'Espluga Viva a les eleccions del 2015 EFMR
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 abril 2019 16:41

La formació municipalista Espluga Viva es presentarà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Així ho ha avançat a l’Espluga FM, Frederic Torruella, l’impulsor de la candidatura.Tot i així, encara  Encara han de decidir si concorreran els comicis en solitari o amb un acord municipal com en les darreres eleccions quan van presentar-se amb el PSC. Torruella també ha avançat que ja coneixen qui serà el nou cap de llista i que l'anunciaran properament.

Espluga Viva s’ha presentat cinc vegades a unes eleccions municipals i sempre ha obtingut representació. Les últimes eleccions, amb Antonio Vendrell com a cap de llista, va aconseguir només un regidor, però va tenir la clau de la governabilitat. Llavors, la formació va apostar per donar l’alcaldia a Som Espluga, qui va guanyar els comicis, però Vendrell finalment va desmarcar-se de les directrius del seu partit i va decidir governar amb CiU.

Per aquest motiu, Frederic Torruella ha afirmat que “el cap de llista ens va trair” i que durant aquests quatre anys no s’han sentit representats a l'Ajuntament per Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: