Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Centrats per Tarragona reclama a l'ajuntament que doni, d'una vegada per totes, utilitat a la Torre Forta

Carlos Calderón fa costat a les reivindicacions veïnals per impedir la degradació de l'espai municipal conegut popularment com 'El Caserón'

Imatge de la Torre Forta, coneguda popularment com "El Caserón", al barri de Torreforta de Tarragona Imatge de la Torre Forta, coneguda popularment com "El Caserón", al barri de Torreforta de Tarragona CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 abril 2019 16:23

Centrats per Tarragona reclama a l'ajuntament ·que doni, "'una vegada per totes, utilitat a la Torre Forta del barri de Torreforta, una dependència municipal que es troba actualment sense ús i en perill de degradació". 'El Caserón', tal com el coneixen col·loquialment els veïns de la zona, va acollir Serveis Socials i el Patronat d'Esport en el passat, i el 2017 es va assegurar que acolliria un punt d'Atenció a la Dona, prèvia adscripció de la finca a l'Institut Municipal de Serveis Socials. El cas és, però, que en l'actualitat roman tancat des de fa mesos, i les entitats cíviques exigeixen que se li doni ús abans de continuar assistint al seu deteriorament.

"Hem parlat amb representants veïnals i de la societat civil del barri i ens han traslladat la seva incomprensió per la manca d'actuació del consistori", afirma el cap de llista de Centrats per Tarragona, Carlos Calderón. "Un cas que s'agreuja si tenim en compte que moltes d'aquestes associacions no disposen d'un local on poder dur a terme les seves activitats, o en alguns casos se'ls hi ha proporcionat un espai sense les mínimes condicions d'higiene i sense serveis".

Calderón afegeix que la negativa del consistori a obrir-lo a les entitats del barri ha coincidit amb escenes tragicòmiques. "No pot ser que l'única activitat coneguda fins ara d'aquest espai sigui el d'acabar amb una família de galls que havia criat a la zona i molestava al veïnat, segons ens han explicat els veïns del barri", deixava anar el cap de llista de la coalició municipalista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: