Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

El PSC denuncia la destrossa de cartells i pancartes de la seva campanya electoral

En els darrers tres dies, s’ha destrossat material de campanya a diversos punts de la Pobla de Mafumet, Cambrils, Tarragona, Riudoms, Constantí, Valls i Torredembarra, entre altres

Pancarta del PSC destrossada a Cambrils Pancarta del PSC destrossada a Cambrils PSC
Eleccions Municipals Redacció Infocamp
Dissabte, 20 abril 2019 12:41

La Federació del PSC del Camp de Tarragona ha denunciat avui la destrossa sistemàtica de pancartes, polipropilens i cartells de la campanya socialista a diversos municipis tarragonins durant aquesta setmana. En concret, i només en els darrers tres dies, s’ha registrat la destrossa d’aquest material de campanya a diversos punts de la Pobla de Mafumet, Cambrils, Tarragona, Riudoms, Constantí, Valls i Torredembarra, entre altres indrets.

El cap de llista del PSC per Tarragona, Joan Ruiz, ha condemnat “enèrgicament tots els actes d’intolerància i fanatisme d’aquells que creuen que l’espai públic els correspon en exclusiva tan sols a ells i que són incapaços de respectar les veus discrepants.” “Els socialistes creiem just el contrari: tots i totes hem de poder expressar les nostres idees en llibertat i hem de ser capaços de respectar-nos per assolir els consensos bàsics que garanteixin la convivència i que erradiquin la violència i la intimidació de la nostra societat democràtica.”

En conseqüència, el candidat del PSC ha reiterat el compromís dels socialistes per garantir la convivència des del diàleg i el respecte a totes les opinions, ideologies i plantejaments dels partits polítics democràtics. “Precisament aquest és l’ADN de la candidatura de Pedro Sánchez: diàleg dins de la llei i convivència, sense els quals el progrés és impossible. La confrontació i la intolerància no són el camí de res de bo”, ha reblat.

Malgrat aquests actes vandàlics, el cap de llista socialista per Tarragona ha assegurat que “cap destrossa o insult aturarà la voluntat democràtica de conviure en llibertat del nostre poble. Nosaltres defensem la pluralitat, la diversitat d’opinions i la llibertat d’expressió de tothom, sense exclusions. Mai se’ns acudiria trencar el material o vexar a aquells que no pensen com nosaltres. Volem un país de tots on cadascú defensi amb llibertat els seus plantejaments tal com estableix la nostra Constitució democràtica, sense enfrontaments, insults, ni crispació.”

Publicitat