Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Calafell aprova els pressupostos "per no perjudicar els treballadors municipals"

Esquerra aclariex que malgrat el seu vot a favor, es tracta d'uns pressupostos "populistes"

Captura de pantalla del ple extraordinari de l'Ajuntament de Calafell celebrat el passat dijous 18 d'abril Captura de pantalla del ple extraordinari de l'Ajuntament de Calafell celebrat el passat dijous 18 d'abril FRAME CALAFELL TV
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 abril 2019 11:39

ERC Calafell ha votat a favor dels pressupostos definitius per aquest 2019 que el govern municipal va presentar dijous en un ple extraordinari. En un comunicat, ERC aclareix que els motius pels quals han donat suport "és perquè en ser un partit d'esquerres, la pujada salarial i la defensa dels pressupostos participatius de la ciutadania són una prioritat".

Malgrat això, ERC Calafell es mostra molt crítica amb els comptes municipals, ja que entenen que "s'ha aprofitat la proximitat electoral per tal de fer un paquet conjunt i així "colar-nos" uns pressupostos populistes en els quals el govern no ha comptat amb nosaltres".

La votació del pressupost 

L'aprovació definitiva dels pressupostos de 2019 va prosperar per un sol vot de diferència. En la votació dels comptes, es va donar la circumstància que estava inclosa la partida de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), fet que va provocar que el PP -un dels grups del govern- hi votés en contra, al contrari que els seus socis de govern, PSC i UAM, que hi van votar a favor. Com s'ha dit, també va donar el seu suport Esquerra Republicana. La CUP, PDeCAT, C’s, a més del PP, hi van votar en contra i el regidor no adscrit es va abstenir. L’aprovació també va ser possible perquè tres regidors van estar absents durant el ple -Albert Pijuan (CUP), Montserrat López i Maria Verge (PDeCAT)-, la qual cosa va fer decantar la balança amb els 9 a favor i 8 en contra.

Cal recordar que el pressupost de 2019 és de 48,95 milions d’euros, augmenta en un 4,19% respecte el de 2018 i que inclou el general de la corporació, el dels organismes autònoms i el de l’empresa municipal CEMSSA. 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: