Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Andreu Martín (PSC): "Deixar llanternes a qui no té llum a casa és una altra mesura insultant d’aquest govern"

El portaveu del PSC de Reus qualifica la mesura de "ridícula i vergonyant" i reclama mesures efectives per combatre la pobresa energètica

El portaveu del PSC de Reus, Andreu Martín, en una imatge d'arxiu El portaveu del PSC de Reus, Andreu Martín, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2019 11:32

El portaveu del grup municipal del PSC de Reus i candidat a l’alcaldia, Andreu Martín, ha posat de manifest la seva estupefacció davant l’anunci del govern municipal de deixar llanternes a les famílies que es quedin sense llum a casa, qualificant la mesura "d’insultant".

Per Martín, és indecent que el govern vulgui prendre el pèl a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat extrema. "Aquesta és la solució que els ofereixen? Aquestes són les seves polítiques per combatre la pobresa energètica?" , s’ha preguntat el portaveu, per a qui el govern està fregant "el ridícul".

El PSC reclama un canvi de prioritats en les polítiques socials. "Un govern ha de tenir capacitat per donar resposta eficient i eficaç a aquestes situacions. No podem fallar a la ciutadania i és evident, que hi ha una problemàtica que el govern no està assumint. El govern hauria d’aplicar mesures contundents per evitar els talls de subministres i garantir que les persones visquin en condicions dignes", ha reblat el candidat., assegurant que "això no pot continuar d’aquesta manera. Cal un canvi real urgent per posar el benestar de les persones al centre de l’acció política i no més beneficència d’un mal govern esgotat".

Per al portaveu, la mesura és "vergonyant" però demostra quin és model de l’actual govern per combatre la pobresa energètica; deixar llanternes. "Confiem que la ciutadania en prengui nota ara que tenim unes eleccions municipals a la vora i vegi que l’actual govern és incapaç de donar garanties de subministraments bàsics a la ciutadania". "Estem davant d’una vergonyant declaració d’incapacitat que l’inhabilita per continuar gestionant la ciutat de Reus", ha conclòs Martín.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: