Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’EINA aposta per millorar la comunicació de Brises del Mar amb la connexió del Roquissar i la variant de l’N-340

Els republicans consideren la construcció d’aquest vial una prioritat per a la mobilitat d’Altafulla

El co-alcaldable de l'EINA, Jordi Molinera, proposa la construcció d’un enllaç entre la zona del Roquissar i la variant de l’N-340 -i futura autovia A-7- per millorar la comunicació de Brises del Mar El co-alcaldable de l'EINA, Jordi Molinera, proposa la construcció d’un enllaç entre la zona del Roquissar i la variant de l’N-340 -i futura autovia A-7- per millorar la comunicació de Brises del Mar L'EINA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2019 11:16

L’EINA considera que la construcció d’un enllaç entre la zona del Roquissar i la variant de l’N-340 -i futura autovia A-7- és una necessitat "urgent" per millorar la mobilitat a Altafulla i "acabar la incomunicació que pateix la urbanització Brises del Mar". Per aquesta raó, aquest vial és una de les seves propostes de cara a les eleccions municipals del 26 de maig.

“El govern actual va decidir fer la inversió de la Via Augusta enlloc de tirar endavant una de les inversions més importants en matèria de mobilitat a Altafulla, que és l’enllaç entre el Roquissar amb la variant de l’N-340. Aquesta variant té una importància doble. Per una banda, pe als veïns i veïnes del nucli d’Altafulla per connectar-se amb la variant i donar sortida de manera directa cap a Tarragona i Barcelona i l’autopista, sense haver de passar per la Móra o Torredembarra. I per l’altra, per la connectivitat que representa per a la urbanització Brises del Mar”, afirma el co-alcaldable de l’EINA, Jordi Molinera, que denuncia que “ara mateix, els habitants de Brises del Mar viuen una situació d’incomunicació absoluta i han de fer un joc de carreteres i rotondes, que els suposa que per arribar a Altafulla és una mena de cursa d’obstacles.” “Des de l’EINA creiem que fent la connexió del Roquissar amb la doble rotonda d’accés a l’N-340 milloraríem molt la connectivitat de Brises del Mar amb el nucli Altafulla”, afirma.

Molinera també ha criticat el Ministeri de Foment per haver tallat la rotonda d’accés a l’autopista, que ha complicat l’accés a Brises del Mar, i per haver pressupostat només 50.000 euros per fer la nova variant de l’N-340 i convertir la carretera en una autovia de doble carril per sentit. “Els qui estan a Madrid no han fet el suficient per aconseguir que Brises del Mar tingui una millor connexió amb Altafulla i els altafullencs amb la pròpia variant. Des de l’EINA volem millorar la connectivitat d’Altafulla amb el nucli nord, que és Brises del Mar, fent aquest enllaç del Roquissar amb les rotondes de la variant de l’N-340 i futura autovia A-7”, afirma el co-alcaldable, que afegeix: “És un projecte que s’hauria d’haver fet aquest mandat, però altres van preferir fer obres faraòniques. Nosaltres creiem que s’han de fer obres necessàries per al conjunt del municipi i Brises és part important del municipi.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: