Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

SOMI proposa la creació d'una zona de platja lliure per a mascotes al Vendrell

Som Identitaris també impulsarà campanyes d'esterilització de gats abandonats i un control de les colònies de gats i de la seva alimentació

Som identitaris (SOMI) va presentar les seves propostes en matèria animalista al passeig Marítim de Sant Salvador, sobre el pont de la desembocadura de la riera de la Bisbal Som identitaris (SOMI) va presentar les seves propostes en matèria animalista al passeig Marítim de Sant Salvador, sobre el pont de la desembocadura de la riera de la Bisbal SOMI
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2019 10:55

Joan Carrasco cap de llista de Som identitaris (SOMI) al costat de la número 4 de la seva llista electoral, Cristina Caparrós, han presentat aquesta setmana, al passeig Marítim de Sant Salvador sobre el pont de la desembocadura de la riera de la Bisbal, el projecte electoral de SOMI en matèria animalista per al pròxim mandat. El projecte dona continuïtat a les primeres iniciatives impulsades per la formacó en l'anterior etapa de Plataforma per Catalunya (PxC) però que encara consideren insuficients. "SOMI és un partit que creu en la família i part d'ella són les nostres mascotes" declara Joan Carrasco, que afegeix "no pararem fins dotar el Vendrell amb una zona de platja lliure on es permeti a les persones gaudir de la platja amb la seva mascota ".

L'encara regidor de PxC manifesta que s'han d'instal·lar més zones d'esbarjo per a mascotes tant al nucli urbà com als barris marítims i urbanitzacions i tenir-les millor conservades. "Crearem una protectora municipal o comarcal que garanteixi tant el benestar dels animals com per prevenir i combatre l'abandonament de mascotes amb el perill que representa tant per a l'animal com per a les persones per possibles accidents per atropellaments. Facilitarem l'adopció reduint a mínims el cost i la burocràcia ".

Cristina Caparrós també va anunciar accions de prevenció com campanyes per conscienciar els propietaris que són els responsables de recollir els excrements de les seves mascotes "i si no ho fan hauran de respondre a multes més altes per castigar tant l'incivisme com el maltractament animal". Caparrós afegeix que "impulsarem campanyes d'esterilització de gats abandonats i un control de les colònies de gats i la seva alimentació ja que alimentar a la via pública sense control i d'una manera inadequada, fa que es vegi menjar a la vorera, tanques, etc. el que afavoreix la proliferació de plagues com rates, paneroles, puces, etc ".

Per acabar, Carrasco afirma que, segons les estadístiques disponibles, cada vegada són més les persones a Europa que opten per tenir un gos com a mascota i el Vendrell és un municipi de caràcter turístic i comercial, per això ha de poder mantenir la seva excel·lència turística donant una imatge atractiva als visitants i fomentar i promocionar el turisme especialment el familiar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: