Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona impulsa millores en l'enllumenat públic en diverses zones

En una primera fase, es substituïran les llumeres de vapor de mercuri per unes de noves de tipus LED, a la Rambla Nova i a la plaça de la Constitució de Bonavista

L'Ajuntament de Tarragona va començar la substitució dels punts de llum per fanals amb tecnologia LED, al carrer de Ramón y Cajal L'Ajuntament de Tarragona va començar la substitució dels punts de llum per fanals amb tecnologia LED, al carrer de Ramón y Cajal ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2019 17:41

La Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona ha celebrat aquesta setmana l’obertura de sobres de dos lots corresponents al projecte de renovació de l’enllumenat públic en diverses zones de la ciutat, amb una inversió aproximada d’uns 150.000 euros. Nou empreses s’han presentat a aquesta licitació que s’adjudicarà properament.

El primer lot correspon al projecte de substitució de llumeneres de vapor de mercuri per noves llumeneres de tipus LED a la Rambla i a la plaça de la Constitució de Bonavista. En total es renovaran 48 punts de llum, amb un cost aproximat d’uns 30.000 euros.

El segon lot inclou treballs de renovació de l’enllumenat públic en diversos punts de la ciutat i suposarà una inversió d’uns 120.000 euros. Concretament s’actuarà a les zones següents: voltants carrer Monestir de Poblet, per millorar il·luminació insuficient; carrer Apodaca, continuant la renovació iniciada al carrer Unió; Rambla Sant Pere i Sant Pau, substituint les llumeneres de vapor de mercuri per tecnologia LED; Tabacalera, per millorar il•luminació insuficient en alguns punt; i plaça Prim (Mitja Lluna), substituint tecnologia de vapor de mercuri per LED.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: