Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’assemblea ratifica la candidatura de Junts per Tarragona liderada per Dídac Nadal

L'alcadable destaca que la candidatura "engloba totes les sensibilitats de la ciutadania, preparada per guanyar i fer possible la Tarragona que volem"

La candidatura de Junts per Tarragona al Balcó del Mediterrani La candidatura de Junts per Tarragona al Balcó del Mediterrani JUNTS X TGNA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 14 abril 2019 12:04

L’assemblea local ha ratificat per unanimitat aquesta setmana la candidatura de Junts per Tarragona encapçalada per Dídac Nadal de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. “És una candidatura que engloba totes les sensibilitats de la ciutadania de Tarragona, preparada per guanyar, governar i fer possible la Tarragona que volem”, va destacar Nadal divendres a la tarda, quan durant l'assemblea local.

L’alcaldable també va assenyalar que “és una candidatura que va més enllà de la paritat de gènere, amb més dones que homes, i amb veïns i veïnes del centre, dels barris marítims, del nord, de Ponent, de Llevant... I amb nombroses persones independents”. En aquest sentit, Nadal va manifestar que la candidatura que encapçala “evidencia la transversalitat del projecte de Junts per Tarragona perquè el canvi que Tarragona necessita requereix superar les lògiques de partit”.

Nadal també va destacar que la candidatura “està formada per persones amb notable experiència i coneixement en diversos àmbits pels quals apostem fermament com són la participació ciutadana, l’educació, la salut, la cultura, el patrimoni, el comerç, la indústria, l’esport i els serveis socials”.“Aquesta candidatura també evidencia l’aposta per un canvi generacional a l’Ajuntament de Tarragona que suposi un canvi d’actitud i de mentalitat sense renunciar a l’experiència dels més veterans”, va assenyalar l’alcaldable.

A l’equip de Junts per Tarragona hi continua l’actual consellera Cristina Guzmán amb el número 2, seguida de la presidenta de l’Associació de Veïns de Solimar-Monnars Elvira Vidal que ocupa el 3r lloc. El Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya per JuntxCat Eusebi Campdepadrós és el número 4 i l’activista cultural Roser Olivé ocupa el 5è lloc.

En els primers llocs de la candidatura també es troben l’advocat tarragoní Oriol Vázquez (6), la també advocada i molt vinculada al món esportiu de la ciutat, Irene Mallol (7); el cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya a Tarragona, Ramon Vilaltella (8); la Natividad Fabian (9), coneguda per la seva tasca en la defensa dels drets dels treballadors, sindicalista i veïna de Campclar; i el serrallenc i president dels Xiquets de la Colla Castellera dels Xiquets del Serrallo, Josep Ramon Tules ‘Pitu Mosquits’ (10).

“Tots i totes elles representen la ciutadania diversa de Tarragona, una ciutadania que té, tenim, un objectiu comú: Tarragona”, ha destacat Nadal, que ha apuntat que, amb la participació de la resta de tarragonins i tarragonines “farem possible una Tarragona il·lusionant, amable, cohesionada, integradora i competitiva”. “Posem Tarragona per sobre i per damunt de tot”, ha conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: