Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra En Comú presenta la llista per a les eleccions municipals

La llista dels Comuns encapçalada per Carlex Fuxet vol transformar Torredembarra "en una ciutat del canvi, plural, democràtica, sostenible, feminista i ecològica"

La candidatura de Torredembarra En Comú encapçalada per Carles Fuxet La candidatura de Torredembarra En Comú encapçalada per Carles Fuxet TORREDEMBARRA EN COMÚ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2019 15:07

El passa dimecrets, va tenir lloc la presentació de la candidatura de Torredembarra En Comú que concorrerà a les eleccions municipals del 26-M. Els Comuns s'han mostrat satisfets perquè "hem aconseguit integrar a l'equip, encapçalat per Carles Fuxet, persones amb experiència en diferents àmbits i això ens omple d'orgull i ens fa sentir forts".

L'acte de presentació va comptar amb la presència de Candela López, coordinadora de Catalunya en Comú i d'ICV del Baix Llobregat, regidora de Presidència i Comunicació a Castelldefels i candidata a l'alcaldia de Castelldefels; i de Josep Vendrell, diputat per ICV al Parlament de Catalunya i diputat al Congrés.

Des de Torredembarra En Comú estan segurs que "amb l'esforç de tots arribarem a aconseguir les nostres metes: transformar a Torredembarra en una ciutat del canvi, plural, democràtica, sostenible, feminista i ecològica".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: