Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Valls presenta una candidatura "transversal i de ciutat"

El Convent del Carme es va quedar petit en un acte multitudinari. amb la presència de Laura Borràs i Jaume Alonso-Cuevillas, i la intervenció de l'expresident Puigdemont

L'alcaldable Dolors Farré, envoltada de tota la candidatura de Junts per Valls L'alcaldable Dolors Farré, envoltada de tota la candidatura de Junts per Valls JUNTS PER VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2019 19:53

El Convent del Carme va acollir ahir l’acte de presentació de la candidatura completa de Junts per Valls a les properes eleccions municipals, encapçalada per Dolors Farré. Molts vallencs i vallenques van voler acompanyar l’equip de Junts per Valls en un acte que va omplir de gom a gom tant la Sala d’actes com els porxos del claustre, on s’havia habilitat una pantalla per seguir la presentació, en un espai que també es va quedar petit.

Junts per Valls va presentar ahir al vespre una llista "plural, transversal i de ciutat", que recull l’esperit de Junts per Catalunya, i que aplegarà a moltes i diverses persones implicades plenament en la ciutat i en el seu teixit associatiu. Així, la candidatura agrupa persones estretament vinculades al món de la cultura, l’esport, l’àmbit social, el comerç o l’empresa, entre molts altres sectors i àmbits.

L’acte de presentació va donar inici amb la música de Bàrbara Flores i Ernest Bertran, mentre que Jaume Alonso-Cuevillas va obrir el torn dels parlaments, adreçant-se a tots els vallencs i vallenques que omplien la Sala d’actes de l’Escola Enxaneta. Tot seguit es va presentar els candidats i candidates de Junts per Catalunya als diversos municipis de l’Alt Camp, en concret, a les poblacions de: Puigpelat, El Pla de Santa Maria, El Pont d’Armentera, Montferri, Rodonyà, Vilabella, La Masó, La Riba, Alcover, Alió, Cabra del Camp, Bràfim, Nulles, El Rourell, Aiguamúrcia i El Milà.

Després va ser el torn de la presentació de la llista completa de Junts per Valls, que es va cloure amb la intervenció de l’alcalde Albert Batet, que va voler aprofitar l’acte per mostrar la seva solidaritat amb els encausats ahir amb motiu del referèndum de l’1 d’octubre, i en concret amb el vallenc Francesc Fàbregas. Batet va agraïr la tasca dels regidors i regidores que han treballat des d’aquest espai polític en els darrers anys a l’Ajuntament, va encoratjar la candidata Dolors Farré i va posar en valor la transversalitat i la potència de la llista de Junts per Valls a les properes eleccions municipals.

La candidata Dolors Farré i, al seu costat, l'alcalde de Valls, Albert Batet: 

Dolors Farré i Albert Batet

Dolors Farré:"Compteu amb mi, compteu amb nosaltres"

Dolors Farré, per la seva part, va voler agrair la tasca feta per Batet durant tots aquests anys com a alcalde de la ciutat, i es va mostrar orgullosa de l’equip que l’acompanyarà a les municipals: "Tinc el goig de formar part d’un gran equip per Valls, renovat, amb moltes ganes, noves idees i noves formes, amb tota la il·lusió i compromís en un projecte plural i obert a tothom". Farré també va aprofitar l’ocasió per refermar el seu compromís de dedicació total a Valls, recordant que es dedicarà a la ciutat al 100% i que no assumirà altres responsabilitats ni al Parlament, ni a la Diputació ni a la Generalitat, si és escollida alcaldessa. Farré, envoltada de tota la candidatura, va dir: "Compteu amb mi, compteu amb nosaltrese".

En les darreres intervencions, Laura Borràs va remarcar que "davant del no a tot, volem ser els del sí: a la democràcia, a la independència i a la oportunitat de construïr una república catalana més justa per a tothom".

El president de la Generalitat exiliat, Carles Puigdemont, va intervenir al final de l'acte: 

Puigdemont intervé Valls

 

L’acte va cloure amb les paraules en directe del president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, des de la Casa de la República, qui va demanar no defallir i va remarcar que "cal posar a les urnes allò que evoqui l’1 d’octubre, allò que ens faci pensar ens els companys a la presó i a l’exili, i en el que ens ha portat aquí: la llibertat".

La candidatura de Junts per Valls: Dolors Farré (1), F.Xavier Salat (2), Marc Ayala (3), Sònia Roca (4), Laia Castells (5), Rosa Maria Rovira (6), Martí Barberà (7), Enric Garcia (8), Bàrbara Flores (9), Manel Odina (10), Aïda Sánchez (11), Sergi Martínez (12), Assumpció Roig (13), Neus Pluvinet (14), Ramon Giró (15), Mercè Abella (16), Marc Roselló (17), Rocío Martínez (18), Raquel Cantos (19), Joan Carles Solé (20) i Albert Batet (21). Els i les suplents seran: Mireia Recasens (1), Marc López (2), Paco Gadea (3), Meritxell Torné (4), M.Carme Ferrando (5), Pere Vegas (6), Pepita Tomàs (7), Paquita Trenchs (8), Josep Maria Manresa (9) i Carme Mansilla (10).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: