Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca en Comú vol recuperar la Fira de Música al Carrer i els Jocs Interbarris

Els Comuns presenten una candidatura electoral formada per 17 dones i 13 homes amb l'objectiu de governar Vila-seca "tenint cura dels seus"

Vila-seca en Comú va presentar la seva candidatura aquest diumenge a la tarda als Pins de Mariscal, a la Pineda Vila-seca en Comú va presentar la seva candidatura aquest diumenge a la tarda als Pins de Mariscal, a la Pineda VILA-SECA EN COMÚ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 08 abril 2019 10:47

Vila-seca en Comú va presentar diumenge l'equip amb el qual té previst concórrer a les eleccions municipals el proper 26 de maig. La candidatura, encapçalada pel sociòleg i professor Mario Téllez, compta amb un total de 17 dones i 13 homes.

Téllez ha indicat que inicien aquest camí "amb la ferma voluntat de governar Vila-seca per millorar-la". Considera que cal un govern que "a més de mirar cap a fora, també miri cap a dins. Una Vila-seca que tingui cura dels seus i que posi la vida en el centre de l'activitat política. Una ciutat que posi, en definitiva, les institucions al servei de la gent ".

L'edil dels Comuns també ha manifestat que presentaran un programa electoral que tindrà com a eixos claus la justícia social, la participació, la transparència, la cultura i el foment de l'economia local i l'ocupació. A nivell d'inversions, ha deixat entreveure que comptarà amb novetats molt atractives per a tots els nuclis urbans. No obstant, no les ha volgut anticipar ja que encara han d'aprovar el programa. El que sí que ha avançat és que té com a objectiu "recuperar tradicions apreciades per tota la ciutadania com els Jocs Interbarris o la Fira de la Música al Carrer.

La llista

Més enllà de Téllez, la llista electoral estarà encapçalada per Núria Miret Puyal, treballadora d'un comerç local i vinculada a l'associacionisme; Carlos Cercós, professor d'economia a la Universitat Rovira i Virigili i Marta Roldán, integradora social vinculada al sindicalisme. El conjunt de la llista la forma un equip molt transversal que prové de sectors professionals com l'arquitectura, l'arqueologia, la promoció musical, l'ensenyament, la integració social, la sociologia, l'economia, el treball social, la hisenda, la sanitat, la publicitat, el sindicalisme, la química, l'electrònica, l'enginyeria, la construcció, el turisme, la biologia, la geografia o la història.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: