Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC presenta 84 llistes al Camp de Tarragona

Més de 400 persones assisteixen a l'acte de presentació que va comptar amb la participació del candidat al Congrés Gabriel Rufián

La Federació Regional d’ERC al Camp de Tarragona ha presentat les candidatures que concorreran a les eleccions municipals del 26-M La Federació Regional d’ERC al Camp de Tarragona ha presentat les candidatures que concorreran a les eleccions municipals del 26-M ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 06 abril 2019 10:21

La Federació Regional d’ERC al Camp de Tarragona ha presentat aquest divendres al vespre les candidatures que concorreran a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, en un acte que ha aplegat la majoria de caps de llista republicans a l’Aula Magna de la URV. Gabriel Rufián, diputat al Congrés i número 2 d’ERC a les eleccions del 28A, ha estat l’encarregat de cloure aquesta presentació, que també ha comptat amb la presència dels candidats republicans per Tarragona al Congrés i el Senat i al Parlament Europeu.

Més de 400 persones han omplert l’Aula Magna de la URV en un acte ha servit "per constatar la feina feta des del territori i pel territori". Sense perdre de vista les preocupacions nacionals, els equips dels diferents municipis del Camp de Tarragona fa temps que treballen amb propostes definides i pensades per a la millora de la vida dels ciutadans de la demarcació. Una de les principals novetats per aquests comicis, és que per primera vegada totes les llistes d’ERC són cremallera, per tal d’assegurar la màxima paritat a les institucions.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va ser el primer en agafar la paraula i en el seu discurs va posar en valor el fet que l’actual mandat, que està a punt d’acabar, és el primer que s’ha pogut completar des de fa 24 anys en el municipi. “La lliçó de seriositat que hem donat són la demostració de l’estabilitat, la seguretat i la confiança que transmetem la gent d’Esquerra”. Tot seguit la l’alcaldessa i candidata per Cambrils, Camí Mendoza, també va parlar de la seva experiència en el govern municipal on “durant 4 anys hem governat amb 3 partits, amb 3 ideologies i 3 programes diferents i per això ens cal i caldrà diàleg. És imprescindible saber escoltar i els d’ERC això ho sabem fer”.

A l'acte van intervenir l'alcalde de Torredembarra Eduard Rovira -parlant-, l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, la candidata de Reus, Noemí Llauradó, i el candidat de Tarragona, Pau Ricomà: 

Ricomà Llauradó Mendoza i Rovira

I d’una cap de llista a una altra. Noemí Llauradó, candidata a l’alcaldia de Reus, va expressar que “el nostre projecte prové de la tradició progressista i d'esquerres i posa especial èmfasi en els valors de la justícia social i la construcció d'una societat cohesionada”. Va explicar que els valors republicans permeten ocupar la centralitat del país, perquè suma a aquelles persones que se senten cridades per la tradició republicana de la defensa del drets, deures i llibertats individuals i col·lectives amb la participació ciutadana com a eina per a prendre decisions sobre els afers que ens afecten en comú. I tot això amb “acció política basada en la honestedat i transparència”.

Pau Ricomà, candidat a l’alcaldia de Tarragona va ser el darrer a parlar. En la seva intervenció, Ricomà va assegurar que Tarrarragona és “una ciutat a mig fer i que la gent d’Esquerra Republicana estem compromesos a fer”. Ha assenyalat que els principals reptes a assolir passen per l’aspecte mediambiental, de mobilitat i d’organització del conjunt del territori i que només unint tot els esforços serà possible aconseguir les fites. “En aquesta gran xarxa de ciutats, amb molta vitalitat, l’Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona hem de ser un node que brilli amb llum pròpia. Un node que irradiï prosperitat, oportunitats vitals i equitat.”

                                                     El diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián: 

Gabriel Rufián a Tarragona

El diputat al Congrés Gabriel Rufián va ser l’encarregat de posar el punt i final a un acte conduït per la candidata tarragonina a les eleccions europees, Helle Kettner. Rufián va voler mostrar el seu suport als candidats tarragonins que conformen el "front republicà" a Madrid: Jordi Salvador, al Congrés, i Laura Castel i Josep Rufà al Senat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: