Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs Salou denuncia a la Junta Electoral l’ús de les xarxes socials de l’Ajuntament "en benefici propi de Granados"

El grup municipal, juntament amb l’advocat i portaveu del partit Pere Lluís Huguet, consideren que “la pràctica de l’actual alcalde trenca amb la neutralitat i és una falta de respecte”

El grup municipal de Cs Salou ha comparegut avui amb l’advocat i portaveu de l’agrupació, Pere Lluís Huguet. El grup municipal de Cs Salou ha comparegut avui amb l’advocat i portaveu de l’agrupació, Pere Lluís Huguet. CS SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Març 2019 21:38

Ciutadans (Cs) Salou ha presentat una denúncia a la Junta Electoral de Zona per “l’ús partidista de les xarxes socials de l’Ajuntament, en benefici propi de Pere Granados”, ha explicat en roda de premsa l’advocat i portaveu de l’agrupació de Cs Salou Pere Lluís Huguet. “Totes les entrades dels perfils de l’Ajuntament tenen un enllaç al perfil personal de l’actual alcalde i, a més, els comptes oficials del consistori inclouen anuncis sobre obres o fites aconseguides”. “Aquesta pràctica trenca la neutralitat que exigeix l’article 50 de la Llei de Règim Electoral (LOREG) i és una falta de respecte als ciutadans”, ha concretat.

La formació taronja ja va presentar fa uns dies un escrit a l’Ajuntament en què denunciava aquesta pràctica. “Però enlloc de rectificar aquest ús dels mitjans oficials en benefici propi, la resposta de l’actual alcalde ha estat incrementar la utilització partidista de les xarxes socials”, ha dit Huguet. “Davant d’aquesta situació, hem hagut de portar el tema a la Junta Electoral de Zona”.

Finalment, la portaveu del grup municipal de Cs Salou, M. Reyes Pino, ha explicat que “el grup municipal treballa de forma conjunta amb Pere Lluís Huguet, que es va posar a disposició de la formació fa uns mesos”. Han denunciat que “l’ús de les xarxes socials amb finalitats personals ha estat una constant durant tot el mandat i és una pràctica èticament reprovable, però en període electoral a més és denunciable”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: