Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dídac Nadal es presenta a l’alcaldia sota les sigles ‘Junts per Tarragona’

La consellera Cristina Guzman seguirà de número dos en la llista electoral

Dídac Nadal, alcaldable per 'Junts per Tarragona', i la número dos, Cristina Guzmán Dídac Nadal, alcaldable per 'Junts per Tarragona', i la número dos, Cristina Guzmán ALBA SANCHA
Vida Municipal Alba Sancha
Dimarts, 26 Març 2019 12:56

‘Junts per Catalunya’. Aquestes són les sigles que representarà Dídac Nadal com a candidat a l’alcaldia de Tarragona en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Nadal ha explicat que ‘Junts per Tarragona’ resumeix l’objectiu de la seva formació per ser una proposta transversal que aglutina gent de totes les sensibilitats amb la finalitat comuna d’assolir “la Tarragona que volem”. A més, l’alcaldable també ha anunciat que Cristina Guzman el tornarà a acompanyar en aquest projecte com a número dos de la seva llista.

“’Junts per Tarragona’ ens ajuda a superar la lògica de partit”, ha dit el candidat a l’alcaldia Dídac Nadal, que ha anunciat, aquest dimarts 26 de març, que aquestes són les sigles sota les quals es presenta. Segons l’alcaldable, ‘Junts per Tarragona’ dóna resposta al principal dels seus objectius: aconseguir la implicació de tothom “per assolir la Tarragona que volem”. Nadal ha defensat que aquesta marca permet “aglutinar gent de qualsevol creença i afinitat”, prioritzant l’interès per millorar la ciutat davant les ideologies i els interessos de partit, per aconseguir així una Tarragona “oberta, moderna, competitiva i que permeti, d’una vegada per totes, la participació ciutadana”. Igualment, també ha defensat que “és una marca transversal que ens posiciona respecte a la situació nacional”, fent referència a ‘Junts per Catalunya’.

Cristina Guzmán, número dos per ‘Junts per Tarragona’

Així mateix, l’alcaldable a aprofitat l’ocasió per anunciar que Cristina Guzmán serà la número dos en la seva llista. Segons Nadal, “ha estat un clam”, ja que des de el teixit associatiu li havien fet arribar aquesta preferència moltes vegades per la feina i implicació de Guzman. “Estic molt content que la Cristina m’acompanyi en aquest viatge”, ha celebrat.

Per la seva banda, la segona de la llista de ‘Junts per Tarragona’ ha explicat que, després d’un període de reflexió, ha decidit continuar en la política perquè considera que el projecte de Nadal dóna continuïtat al projecte que ella va iniciar amb Albert Abelló, anterior portaveu del PDeCAT que va morir el desembre de 2017. Guzmán ha assegurat que continuarà treballant amb el teixit associatiu de la ciutat i per “escoltar a la ciutadania”.

Finalment, Dídac Nadal ha avançat que de cara a les pròximes setmanes la formació desvetllarà la resta de la llista electoral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: