Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'EINA d'Altafulla recull les propostes de la ciutadania per al seu programa electoral

Un pla de millora de carrers, una regidoria que potenciï l'habitatge assequible i la millora dels serveis públics són les principals demandes de l'enquesta ciutadana

Acte de l'EINA Altafulla-AM per explicar les prioritats segons les demandes de l'enquesta ciutadana Acte de l'EINA Altafulla-AM per explicar les prioritats segons les demandes de l'enquesta ciutadana L'EINA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Març 2019 08:29

Les 150 enquestes ciutadanes realitzades les darreres setmanes a veïns i veïnes d’Altafulla han servit a l’EINA-Altafulla-AM per definir les prioritats del seu programa electoral de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Aquests prioritats són un pla de millora de carrers, una regidoria que potenciï l’habitatge assequible i la millora dels serveis públics actuals (escoles, llar d’infants, biblioteca...).

Aquestes propostes es van posar a debat en l’acte públic celebrat a les Escoles Teresa Manero que va portar a terme l’EINA, on també es va passar comptes amb la ciutadania de la feina feta a l’Ajuntament d’Altafulla per part del tres regidors del grup municipal de l'oposició. Una vuitantena de persones van assistir a l’acte.

La co-alcaldia de l'EINA

Segons l'EINA, alguns temes que van interessar molt als assistents a l’acte van ser el funcionament de la co-alcaldia que proposa l’EINA entre Jordi Molinera i Alba Muntadas i la "manca de transparència" de l’actual equip de govern (Alternativa Atafulla + PDeCAT), i el control que n’han fet des de l’oposició l’EINA. Altres propostes que van tenir força acceptació entre els assistents és aconseguir una platja sostenible i dotar el municipi d’un Casal de joves i un Centre de dia per la gent gran.

“L’EINA portem tres anys treballant en un projecte social, participatiu i republicà que sigui guanyador al nostre poble. Amb la feina feta, ens veiem amb forces d’assumir el lideratge del govern d’Altafulla”, afirma el cap de llista de l’EINA, Jordi Molinera. Per la seva banda, la número dos i co-alcaldable, Alba Muntadas, afegeix: “Tenim experiència i les idees clares. Som el canvi que necessita Altafulla per un Ajuntament més obert i més proper als ciutadans.”

L’acte, que va durar un parell d’hores, va acabar amb una fotografia del grup de suport a l’EINA, a les escales de les antigues escoles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: