Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Representants de Cs surten en defensa de la candidata de Madrid per les manifestacions fetes sobre el turisme de Salou

El diputat per Tarragona al Congrés Sergio del Campo i la regidora Miren Eskarne diuen que les crítiques de la portaveu madrilenya Begoña Villacín es referien al "Saloufest"

Imatge d'arxiu del diputat per Tarragona de Ciutadans al Congrés, Sergio del Campo Imatge d'arxiu del diputat per Tarragona de Ciutadans al Congrés, Sergio del Campo ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Març 2019 11:36

Tot i que no hi ha hagut una resposta oficial, algunes veus de representants de Ciutadans a la demarcació de Tarragona han sortit en defensa de la candidata de la formació taronja a l'alcaldia de Madrid, Begoña Villacín, que va manifestar durant un acte al Col·legi d'Advocats que "No vull que Madrid es transformi en Salou. Prefereixo que arribin menys turistes i gastin més que no turisme de borratxera". En un piulada al seu compte de Twitter, el diputat i canditat de Cs per Tarragona al Congrés, Sergio del Campo, considera que s'han tret fora de context les declaracions de la seva col·lega a Madrid: "Coneixent a Begoña Villacín, estic segur de que es referia al "Saloufest" i aquest tipus de turisme de borratxera que han promocionat fins ara i que tant mal ha fet als nostres municipis de la Costa Daurada" i conclou"Salou enamora i ella (Begoña Villacín) ho sap".

En la mateixa línia s'ha expressat la regidora del Ciutadans a l'Ajuntament de Salou, Miren Eskarne, que ha retret tant l'alcalde Pere Granados com al portaveu del PP de Salou, Mario García, de voler treure un profit electoral de la situació: "Estava molt clar en el context, que et referies (dirigint-se a Villacín) a un tipus de paquet turístic -Saloufest- i no al nostre fantàstic municipi" i afegeix "N'hi ha que no tenen mesura d'intentar treure rendiment polític".

Aclariments sí, disculpes no

La mateixa portaveu de Cs a Madrid, Begoña Villacín, tot i que no s'ha disculpat, s'expressava així al seu compte de Twitter per aclarir les seves manifestacions: "Així és. El nostre país és un referent cultural, gastronòmic i d'estil de vida per als més de 80 milions de turistes que ens visiten cada any" i acaba dient "A Cs apostem per un truisme de qualitat i no per aquells paquets que menyspreen la imatge de llocs tan emblemàtics com Salou".

Cal redordar que, arran de les manifestacions fetes per Begoña Villacín, l'alcalde de Salou, Pere Granados, va enviar una carta a la representant madrilenya de Ciutadans convidant-la a Salou a cormprovar per ella mateixa el turisme familiar que impera a la capital de la Costa Daurada, tot demanant-li que es disculpés per les seves paraules. Per la seva banda, el portaveu del PP de Salou, Mario Garciá, també va emetre un comunicat on exigia disculpes a Villacín per haver danyat la imatge del turisme de Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: