Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Salou vol una rectificació de Cs de Madrid per dir que el municipi no és bon model de destinació turística

Granados lamenta les desqualificacions i convida la candidata Begoña Villacís a disculpar-se i a conèixer la població de primera mà / El PP de Salou també li exigeix una rectificació

La candidata a l´alcaldia de Cs per Madrid, Begoña Villacís, va manifestar :"No vull que Madrid es transformi en Salou. Prefereixo que arribin menys turistes i gastin més que no turisme de borratxera" La candidata a l´alcaldia de Cs per Madrid, Begoña Villacís, va manifestar :"No vull que Madrid es transformi en Salou. Prefereixo que arribin menys turistes i gastin més que no turisme de borratxera" AGÈNCIES
Vida Municipal ACN
Divendres, 22 Març 2019 16:16

L'alcalde de Salou, Pere Granados, vol que la candidata de Cs a l'alcaldia de Madrid es retracti d'haver afirmat que aquest municipi de la Costa Daurada no és bon model de destinació turística. Pere Granados creu que aquest tipus de desqualificacions, institucionalment, no es poden consentir i demana a Begoña Villacís que rectifiqui i es disculpi. Segons l'alcalde de Salou, el comentari ha "caigut malament" tant al sector turístic com a la població. A partir d'aquí, la convida que visiti el municipi i el conegui de primera mà. Granados li ha enviat una carta per traslladar-li la seva resposta. Al proper plenari, previst pel 3 d'abril, es presentarà una moció per tal d’aconseguir que la candidata es retracti i rectifiqui.

En aquesta carta l'alcalde de Salou fa palès el malestar institucional per les declaracions efectuades en un acte aquest dijous al Colegi d'Advocats de Madrid, on la candidata de Cs es referia a la destinació turística de Salou "amb desqualificacions innecessàries i immerescudes".

Granados opina que Villacís "segurament té un desconeixement cap a la realitat d'aquest municipi, que res té a veure amb la seva percepció i la consegüent apreciació desencertada que va manifestar en aquest fòrum, referint-se amb claredat al turisme de Salou com de borratxera i com a exemple a eludir".

En nom de la institució, l’alcalde "lamenta la desqualificació que va utilitzar al discurs" i, per això, "per responsabilitat i en defensa del bon nom de Salou, i en nom de la institució municipal que represento, he d'exigir-li una immediata rectificació juntament amb les necessàries disculpes per respecte a Salou".

Pel batlle, tant dins de la corporació municipal com entre la població i el sector turístic s’ha generat "malestar" i "certa indignació i inquietud" entre la població. "Comprendrà que es tracta d'una greu acusació que no només perjudica la bona imatge i el nom del nostre municipi, sinó que a més agreuja i menysprea als nostres professionals i als nostres visitants, que tant esforç han fet per convertir Salou en una destinació modèlica, afable i acollidora, referent nacional i internacional del turisme d'oci familiar i esportiu, reconegut amb diverses certificacions d'especialització, excel·lència i qualitat", li retreu l'alcalde, a la carta.

Invitació personal

Granados també ha volgut convidar la política a fi que "pugui veure i viure les mateixes sensacions que els dos milions de visitants que cada any acudeixen a la nostra destinació, i d'aquesta manera estic segur que podrà també compartir els seus nivells de satisfacció pel que fa a la diversitat d'activitats i la qualitat dels serveis". L'alcalde conclou l'escrit confiat que "comprengui la meva obligació de vetllar pel prestigi reconegut de la meva ciutat i d'exigir respecte cap al seu població i el seu esforç en mantenir una destinació turística i una ciutat exemplar".

El PP de Salou també exigeix una rectificació

El PP de Salou també ha exigit una rectificació a Cs després de que la seva candidata a l´alcaldia per Madrid, Begoña Villacís, manifestés en un acte del Col·legi d'Advocats madrileny que "no vull que Madrid es transformi en Salou. Prefereixo que arribin menys turistes i gastin més que no turisme de borratxera".

Mario García, portaveu del grup municipal del PP, ha titllat com “molt greus” les paraules de Villacís, afirmant que: “és del tot irresponsable que la candidata d´un partit que pretén governar el nostre municipi el desqualifiqui d´aquesta manera, faltant a la veritat”. Per a García, "és evident que la Sra. Villacís no coneix Salou, però això no l´eximeix de fer un ús del tot indegut del nostre municipi per fer la seva campanya política”

El líder popular ha convidat a la candidata de Cs per Madrid “a passar un dies en família a Salou, per que pugui comprovar de primer mà que el nostre municipi és consolida any rere any com a destinació preferent de turisme familiar”.

García ha exigit al parit taronja una “rectificació immediata”, i ha lamentat que Cs Salou no s´hagi manifestat públicament en contra de les paraules de la seva candidata a l’alcaldia per Madrid.

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: