Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alcaldes reivindiquen dotar de serveis i d'autogestió la Vegueria Penedès

El Museu Pau Casals del Vendrell ha estat l'escenari de la primera assemblea d'alcaldes de la vegueria, en què hi assistit el president Quim Torra, entre altres

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, amb els representants de la Vegueria Penedès, al Museu Pau Casals del Vendrell El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, amb els representants de la Vegueria Penedès, al Museu Pau Casals del Vendrell CCBP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 15 Març 2019 13:15

El Museu Pau Casals del Vendrell ha estat l'escenari de la primera assemblea d'alcaldes de la Vegueria Penedès, en què hi han assistit una bona representació dels màxims responsables municipals dels 172 pobles d'aquest territori, i el president de la Generalitat, Quim Torra, entre altres.

El delegat del govern de la Generalitat al Penedès, Pere Regull, ha expressat la importància d'aquesta jornada, ja que han calgut molts anys perquè la vegueria tingués entitat pròpia. Tot i així, els discursos dels representants municipals han tingut un to reivindicatiu, manifestant que "no només és necessari nomenar una delegació a la Vegueria, sinó que és fonamental el desplegament de serveis i autogestió que
requereix el territori".

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha donat total suport al projecte de la vegueria, que l'ha considerat com una "experiència única" i també com un "projecte de país". Torra ha reconegut aquestes mancances en el desplegament, i s'ha compromès a treballar-hi a favor.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, s'ha mostrat molt orgullosa d'haver pogut celebrar la primera assemblea municipalista de la vegueria a un indret tan especial pel Vendrell i la comarca com és el Museu Pau Casals.

Tots els municipis de la comarca han assistit a la jornada, apostant clarament per la importància del projecte Vegueria Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: