Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Servei Municipal d'Aigües de La Bisbal posa un web a la disposició de la ciutadania

Els veïns de la Bisbal hi poden trobar informació sobre el servei i fer tràmits en línia

Captura de pantalla del web del Servei Municipal d’Aigües gestionat per Aqualia Captura de pantalla del web del Servei Municipal d’Aigües gestionat per Aqualia CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Març 2019 07:42

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i Aqualia posen a disposició de la ciutadania la pàgina web del Servei Municipal d’Aigües, www.aqualia.com/labisbaldelpenedes, on poden trobar informació sobre el servei, avisos, dades sobre la provinença de l’aigua que arriba a les llars de la Bisbal, detalls sobre com es distribueix i es garanteix la qualitat de l’aigua o informació sobre tràmits i tarifes.

El web està estructurat en cinc apartats: Coneix-nos, El Cicle de l’aigua, Atenció al Client, Qualitat i Medi Ambient i Actualitat, i permet consultar la descripció del sistema d’abastament d’aigua, informació sobre el tractament que rep l’aigua i dades sobre les diferents xarxes de distribució. Quant a l’atenció al client, el web compta un apartat específic d’informació sobre el sistema d’atenció al ciutadà que inclou les lectures, les tarifes, la facturació, la forma de pagament, etc., així com els temes relacionats amb la contractació, com ara la instal·lació d’escomeses, o les altes i les baixes del subministrament, amb l’explicació de les dades, la documentació necessària i els procediments necessaris per a la seva tramitació.

L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha explicat que “a través del web, els veïns poden realitzar diverses gestions, estalviant-se desplaçaments a l’oficina d’Aqualia i sense dependre d’un horari específic”. Fonts d’Aqualia han explicat que “els bisbalencs també poden descarregar-se una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes a través de la qual podran consultar els subministraments i contractes, els rebuts i l’històric del consum realitzat, l’enviament de la lectura dels comptadors, sol·licitar un nou subministrament o comunicar una avaria a la via pública, entre d’altres”.

A més, els veïns de municipi també poden demanar l’e-factura, o factura electrònica, un servei gratuït, segur i respectuós amb el medi ambient, que permet rebre la factura del Servei Municipal d’Aigües directament al correu electrònic del client.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: