Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sergi Pedret incorpora tres dones en els primers llocs de la llista de Junts per Riudoms

Núria Mas Folch, Inma Parra Hipólito i Judit Albesa Fontgivell ocuparan els números 2, 3 i 4 de la candidatura de l'alcalde de Riudoms

D’esquerra a dreta, Jordi Domingo,Judit Albesa, Sergi Pedret, Núria Mas i Inma Parra D’esquerra a dreta, Jordi Domingo,Judit Albesa, Sergi Pedret, Núria Mas i Inma Parra JUNTS PER RIUDOMS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 07 Març 2019 21:18

El projecte de Junts per Riudoms encapçalat per l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, ha presentat a través de les xarxes socials les 5 primeres persones la candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig. La novetat en el primer tram de la llista electoral ve donada per dos factors: per la presència majoritària de dones i per la renovació, ja que es tracta de persones que es presenten per primer a unes eleccions municipals.

Sergi Pedret, alcalde i número u, ha explicat que l’equip de Junts per Riudoms que s’està constituint serà "ampli i transversal, ja que integra persones amb perfils diferents, unides per un projecte de futur compartit per a Riudoms". La formació política vol presentar individualment tots els membres de la seva candidatura a través de les xarxes socials perquè, afirma Pedret, "cada persona de la llista és important, ocupi el lloc que ocupi, perquè tothom pot sumar il·lusió, idees i experiència des del seu camp". L’alcalde també ha agraït "el pas que han fet les persones que s’incorporen a l’equip, i la implicació i el compromís que han demostrat des del primer moment amb el poble i amb el projecte de Junts per Riudoms".

Renovació i experiència

Els primers llocs de la llista combinen renovació i experiència. Les noves incorporacions a la llista són Núria Mas, Inma Parra i Judit Albesa. La número 2 de la llista és Núria Mas Folch, té 38 anys, és responsable administrativa i comptable, i una persona molt implicada i compromesa amb la cultura popular de Riudoms. La número 3 de la candidatura és Inma Parra Hipólito, 43 anys, diplomada en Turisme i empresària. És membre de la Junta del Club Pàdel i Tennis Riudoms. Durant 20 anys va ser jugadora i coordinadora de l’equip de Futbol Sala Femení de Riudoms i organitzadora de torneigs d’aquest esport a Riudoms. En quart lloc, es presenta la Judit Albesa Fontgivell, 53 anys, llicenciada en Geografia i Història i mestra. És una persona molt implicada en el teixit associatiu de Riudoms i en les causes socials. És voluntària de la Parròquia de Sant Jaume, catequista i membre del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal 'Llibres, cafè i avellanes'.

L’experiència de la llista en gestió municipal l’aporten Sergi Pedret Llauradó i Jordi Domingo, número 5 de la llista. Pedret és alcalde de l'Ajuntament de Riudoms i regidor de Serveis Públics i de Governació. Té 35 anys i en suma més de tres i mig d'experiència davant d'unes de les regidories clau d'aquest mandat municipal. És empresari del sector comercial de components hidràulics industrials, pare de dues filles, i una persona activa en el teixit associatiu de Riudoms i molt implicada en iniciatives socials. Actualment, també és diputat a la Diputació de Tarragona, on és responsable dels centres d'educació especial. Jordi Domingo Ferré, prejubilat, 61 anys, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Ha estat directiu i màxim responsable econòmic d'una empresa multinacional del sector de la petroquímica. És regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Riudoms des del 2015 i soci del CERAP i del Club Deportiu Riudoms des de fa més de 20 anys.

Junts per Riudoms seguirà presentant individualment la llista de persones que configuren la candidatura a les eleccions municipals a través de les xarxes socials (facebook, twitter i instagram) durant els pròxims dies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: