Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Sergi Pedret incorpora tres dones en els primers llocs de la llista de Junts per Riudoms

Núria Mas Folch, Inma Parra Hipólito i Judit Albesa Fontgivell ocuparan els números 2, 3 i 4 de la candidatura de l'alcalde de Riudoms

D’esquerra a dreta, Jordi Domingo,Judit Albesa, Sergi Pedret, Núria Mas i Inma Parra D’esquerra a dreta, Jordi Domingo,Judit Albesa, Sergi Pedret, Núria Mas i Inma Parra JUNTS PER RIUDOMS
Eleccions Municipals Redacció Infocamp
Dijous, 07 Març 2019 21:18

El projecte de Junts per Riudoms encapçalat per l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, ha presentat a través de les xarxes socials les 5 primeres persones la candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig. La novetat en el primer tram de la llista electoral ve donada per dos factors: per la presència majoritària de dones i per la renovació, ja que es tracta de persones que es presenten per primer a unes eleccions municipals.

Sergi Pedret, alcalde i número u, ha explicat que l’equip de Junts per Riudoms que s’està constituint serà "ampli i transversal, ja que integra persones amb perfils diferents, unides per un projecte de futur compartit per a Riudoms". La formació política vol presentar individualment tots els membres de la seva candidatura a través de les xarxes socials perquè, afirma Pedret, "cada persona de la llista és important, ocupi el lloc que ocupi, perquè tothom pot sumar il·lusió, idees i experiència des del seu camp". L’alcalde també ha agraït "el pas que han fet les persones que s’incorporen a l’equip, i la implicació i el compromís que han demostrat des del primer moment amb el poble i amb el projecte de Junts per Riudoms".

Renovació i experiència

Els primers llocs de la llista combinen renovació i experiència. Les noves incorporacions a la llista són Núria Mas, Inma Parra i Judit Albesa. La número 2 de la llista és Núria Mas Folch, té 38 anys, és responsable administrativa i comptable, i una persona molt implicada i compromesa amb la cultura popular de Riudoms. La número 3 de la candidatura és Inma Parra Hipólito, 43 anys, diplomada en Turisme i empresària. És membre de la Junta del Club Pàdel i Tennis Riudoms. Durant 20 anys va ser jugadora i coordinadora de l’equip de Futbol Sala Femení de Riudoms i organitzadora de torneigs d’aquest esport a Riudoms. En quart lloc, es presenta la Judit Albesa Fontgivell, 53 anys, llicenciada en Geografia i Història i mestra. És una persona molt implicada en el teixit associatiu de Riudoms i en les causes socials. És voluntària de la Parròquia de Sant Jaume, catequista i membre del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal 'Llibres, cafè i avellanes'.

L’experiència de la llista en gestió municipal l’aporten Sergi Pedret Llauradó i Jordi Domingo, número 5 de la llista. Pedret és alcalde de l'Ajuntament de Riudoms i regidor de Serveis Públics i de Governació. Té 35 anys i en suma més de tres i mig d'experiència davant d'unes de les regidories clau d'aquest mandat municipal. És empresari del sector comercial de components hidràulics industrials, pare de dues filles, i una persona activa en el teixit associatiu de Riudoms i molt implicada en iniciatives socials. Actualment, també és diputat a la Diputació de Tarragona, on és responsable dels centres d'educació especial. Jordi Domingo Ferré, prejubilat, 61 anys, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Ha estat directiu i màxim responsable econòmic d'una empresa multinacional del sector de la petroquímica. És regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Riudoms des del 2015 i soci del CERAP i del Club Deportiu Riudoms des de fa més de 20 anys.

Junts per Riudoms seguirà presentant individualment la llista de persones que configuren la candidatura a les eleccions municipals a través de les xarxes socials (facebook, twitter i instagram) durant els pròxims dies.

Publicitat