Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès instal·la comptadors a la sortida dels pous per facilitar la detecció d’incidències

Els comptadors envien informació via internet i permeten a l’empresa Aqualia obtenir informació relacionada amb el consum i possibles fuites / També s’han instal·lat comptadors a la sortida dels dipòsits

El pou de la Miralba on s'ha instal·lat un dels comptadors que permetrà detectar les fuites i controlar el cabal subministrat El pou de la Miralba on s'ha instal·lat un dels comptadors que permetrà detectar les fuites i controlar el cabal subministrat AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Febrer 2019 12:46

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha instal•lat comptadors a la sortida dels pous del Manyé, la Masieta i el de Can Gordei per millorar el control de l’aigua que s’extreu d’ells i fer més eficaç la distribució d’aigua a la xarxa de subministrament del municipi. A més s’han instal•lat també comptadors a la sortida dels dipòsits de l’Esplai, Can Gordei I, Can Gordei II, el Priorat de la Bisbal i la Miralba, així com el rebombament del carrer Besòs de Can Gordei.

Aquesta instal·lació va ser aprovada el passat més d’agost per un import de 39.780,26€ (més IVA), dels quals 12.650,94€ es pagaran amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua i 27.139,31€ amb el superàvit del pressupost de l’any 2017.

Més control dels cabals

La instal•lació dels comptadors permet un control exhaustiu dels cabals aportats a les diferents xarxes del municipi i optimitzar el rendiment tècnic del servei, ja que a l’enviar la informació per internet, permet detectar possibles incidències, com fuites, a l’instant. D’aquesta manera els operaris d’Aqualia podran actuar de forma més precisa. A més, s’han instal•lat alarmes als dipòsits que permetran enviar avisos de nivells mínims al telèfon dels operaris, amb la finalitat d’evitar possibles problemes de subministrament.

“Es tracta d’una inversió que era necessària per millorar l’eficiència de les instal•lacions i per poder tenir un control més rigorós i concret sobre el subministrament d’aigua al municipi”, ha explicat l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: