Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Reus reclamarà al ple una solució per la saturació dels autobusos al barri Sol i Vista

El portaveu de la formació, Andreu Martín, demana una alternativa mentre no arribin els nous vehicle adquirits per Reus Transport

Cases del barri Sol i Vista de Reus Cases del barri Sol i Vista de Reus CARLES MUÑOZ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 22 Febrer 2019 10:34

El grup municipal del PSC a Reus reclama al govern municipal una solució per resoldre la saturació que pateixen els autobusos de les línies 30 i 31, que són els que afecten al barri Sol i Vista. Els socialistes consideren que, tot i que Reus Transport hagi adquirit nous vehicles, s’ha de donar una solució alternativa als veïns de la zona mentre els nous autocars no arribin.

La formació ha assegurat que els veïns d’aquesta zona de la ciutat els han fet arribar les seves queixes pel fet que “aquestes línies les cobreix un autobús massa petit, que sovint va col·lapsat perquè només te 12 seients”. Els socialistes han manifestat que aquesta situació comporta “incomoditat” i “el risc davant una frenada sobtada o alguna altra incidència viària, sobretot per la gent gran del barri”.

Per tots aquest motiu, el portaveu del PSC de Reus, Andreu Martín, ha defensat que “no és just que aquest minibús de reserva només cobreixi les línies del Sol i Vista” i per això, el seu grup elevarà un prec al proper ple perquè s’estudiï de quina manera es pot solucionar aquesta problemàtica. El PSC també tractarà aquest tema al consell d’administració de Reus Transport per tal de trobar una solució mentre no arribin els nous vehicles adquirits per l’empresa.

“És cert que disposem d’una flota molt envellida i que quan arribin els nous autobusos es podran pal·liar molts dels inconvenients que això suposa”, ha expressat Martín. Però, tot i que ja s’han adquirit els nous vehicles, “no sabem quin dia es podran posar en funcionament. I mentrestant, no podem permetre que els usuaris viatgin en condicions tercermundistes”, ha conclòs el portaveu. Així mateix, els socialistes han volgut recordar que la flota dels nous autobusos s’ha pogut adquirir gràcies als vots a favor dels consellers socialistes de l’empresa Reus Transport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: