Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien carreres clandestines de cotxes i "botellones" a l’Skatepark de Vila-seca

Vila-seca En comú ha fet una reclamació per exigir una solució a la situació de deixadesa que denuncien els representants del col·lectiu d’usuaris

L'skatepark de Vila-seca sense llum L'skatepark de Vila-seca sense llum CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 21 Febrer 2019 17:14

Després de mantenir una reunió amb representants del col·lectiu d’usuaris de l’skatepark de Vila-seca, el grup municipal de Vila-seca en Comú ha presentat una reclamació davant l’administració local per exigir una solució a “l’estat de deixadesa que pateix aquest espai de la ciutat". Segons la formació, els usuaris habituals han explicat que “els caps de setmana és habitual trobar-se amb gent fent botellons i fins i tot carreres de cotxes clandestines”. L’objectiu amb aquesta reclamació és “aconseguir millores en la seguretat de la zona de l'Skatepark de Vila-seca”, segons el grup.

“Les persones que fan servir la pista se senten molt insatisfetes amb l’equip de govern”, asseguren des de Vila-seca En Comú i asseguren que es deu “al reiterat incompliment de les promeses que van fer abans i després que rebutgessin una moció presentada pels comuns on es demanaven un canvi d’ubicació”. A més de les carreres de cotxes i els "botellones", la formació manifesta que els usuaris també han denunciat que “la font d’aigua sovint no funciona i l’enllumenat fa anys que està fosa”. Per tot això, “se senten insegurs, traïts i reclamen un canvi d’ubicació a una zona més segura”, argumenten.

Des de Vila-seca en Comú consideren que aquesta situació és insostenible i reclamen més dotació policial a tots els nuclis residencials i al polígon. Així mateix, informen que al programa electoral inclourà “la reubicació i ampliació de l'skatepark a una zona més pròxima al municipi com, per exemple, la futura ciutat esportiva”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: