Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP qualifica de "fracàs" el procés de pressupostos participatius impulsat pel govern de Salou

El portaveu del PP de Salou, Mario García, retreu a l'equip de govern que "no ha sabut promoure ni potenciar la participació ciutadana, i el resultat és que no s´ha arribat ni a les 170 propostes”

El portaveu del grup municipal del PP de Salou, Mario García, en una imatge d'arxiu El portaveu del grup municipal del PP de Salou, Mario García, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 21 Febrer 2019 11:30

El PP de Salou ha qualificat com un "fracàs" el procés de pressupostos participatius impulsat pel govern municipal (CiU-PSC), un projecte al qual es destinava una partida pressupostària de 250.000 euros perquè els ciutadans majors de 16 anys i empadronats al municipi fessin propostes.

El portaveu del grup municipal del PP, Mario García, ha afirmat que "la ciutadania li ha donat l'esquena al govern municipal en el seu projecte de pressupostos participatius. No s´han arribat a fer ni 170 propostes, i això vol dir que la participació ha sigut un autèntic fracàs, ja que cada veí podia presentar fins a tres propostes, de manera que la participació real podria no assolir els 60 veïns ".

Els populars consideren que cal fer una lectura del que ha passat. "La primera és que el govern municipal continua fent polítiques d'aparador, afirmant que la ciutadania podrà decidir a què es destinaran 250.000 € del pressupost, però no obstant això, no potencien ni impulsen aquest projecte", critica García.

La segona, és que "els nostres veïns estan cansats de que els venguin fum. Ells elegeixen els seus governants cada 4 anys perquè treballin per Salou, i és lamentable que mentre el municipi pateix de neteja i de manteniment de la via pública, el govern municipal es dediqui a presumir de ser participatiu, en lloc d'assumir les seves responsabilitats”, ha afegit el portaveu dels populars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: