Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans obre una agrupació local a Valls

La junta de l'agrupació de Cs a Valls està encapçalada per Cristina Laiz, com a coordinadora

Presentació de la primera agrupació de Cs a Valls Presentació de la primera agrupació de Cs a Valls CS VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Febrer 2019 21:47

Ciutadans ha obert la seva primera agrupació local a la comarca de l’Alt Camp, a Valls. L’agrupació es va constituir a finals de gener en una reunió a la qual van assistir afiliats, simpatitzants i el secretari d’organizació de la provincia de Tarragona, Fernando Pecino. Tanmateix, l'agrupació de Cs a Valls va fer la seva presentació amb la instal·lació d'una carpa informativa a la Font de la Manxa, amb l'assistència del diputat al Congrés, Sergio del Campo, i el portaveu de Cs a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales.

La junta de l’agrupació de Cs a Valls està formada per Cristina Laiz, com a coordinadora; Mª Jose Ramírez com a secretària, Mª Elena Monroy, responsable de xarxes socials i comunicació, Juan Pedro Noguero com a responsable de logística, ciutadania i mobilitat, i Joaquin Murillo com a responsable de política municipal.

D’aquesta manera, Ciutadans consolida el seu creixement al territori i s’ha implantat a Valls per presentar "un projecte de centre, inclusiu i amb l’objectiu d’atendre les necessitats reals dels ciutadans". El partit continuarà organitzant carpes informatives per donar a conèixer Cs al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: