Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC de Valls estrena el local de campanya electoral al Pati

Nombrosos ciutadans s'han apropat aquest dissabte a l'espai situat al locals dels antics Calçats Jové

Diversos ciutadans s'han apropat al Pati per conìexer el nou local de campanya d'ERC de Valls Diversos ciutadans s'han apropat al Pati per conìexer el nou local de campanya d'ERC de Valls ERC VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Febrer 2019 14:04

Aquest dissabte 16 de febrer un esmorzar i un vermut popular han servit per inaugurar el nou local de campanya que ERC de Valls ha obert al Pati, número 2, als antics Calçats Jové. El candidat a l'alcaldia d'ERC a les properes eleccions municipals, Jordi Cartanyà, ha animat als vallencs i a les vallenques a que passin pel local per adreçar les seves propostes pel futur de Valls. El local estarà obert fins a la celebració de les eleccions, el 26 de maig.

Durant el migdia, han estat nombrosos els ciutadans que s'han apropat al nou local. La majoria han pogut tenir un intercanvi d'impressions amb el candidat i amb la número 2 de la llista,  la regidora d'Igualtat i Participació Ciutadana, Núria Gavarró, o amb el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, entre altres. Durant la jornada també s'han lliurat globus amb el lema 'Llibertat".

 

LLibertat ERC Valls

Mentrestant, els republicans segueixen amb les trobades sectorials amb divesos sectors de la ciutadania. El proper dimecres 20 de febrer, a les 20:30h, el Casinet d'ERC (carrer de la Cort, 8) acollirà la trobada 'Parlem de comerç'.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: