Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La convocatòria de treball per a persones aturades del nucli antic del Vendrell finalitza avui

Hi han convocades tres línies de treball: 5 peons de manteniment, 2 auxiliars de comerç i 5 educadors

Imatge d'arxiu del barri del nucli antic de El Vendrell Imatge d'arxiu del barri del nucli antic de El Vendrell ARXIU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 10:09

L’Ajuntament del Vendrell, a través de l’EINA, ha presentat un projecte d’intervenció al nucli antic del Vendrell, adreçat a persones aturades, que resideixin a l’àmbit d’actuació del pla de barris del Vendrell i que no cobrin cap prestació per desocupació.

L’objectiu és que les persones contractades puguin adquirir o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès general i social.

Les línies de treball convocades són tres:

La convocatòria de 5 peons de manteniment amb una durada de contracte de 6 mesos; 2 auxiliars de comerç amb una durada de contracte de 6 mesos; 5 educadors amb una durada de contracte de 9 mesos.

Aquests 12 llocs de treball subvencionats serviran per millorar el barri, les tasques es preveuen que comencin al mes de març.

Les persones interessades a adherir-se podran dirigir les sol•licituds a les instal•lacions de l’EINA fins al dia d’avui, acompanyades d’una declaració de situació familiar i un resum d’experiència laboral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: