Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’EINA del Vendrell organitza cursos formatius d’idiomes i habilitats per ajudar en la recerca de feina

Es realitzaran set cursos de formació destinats a un total de 105 persones en situació d’atur o de millora de feina

El regidor d'ocupació de El Vendrell, Kenneth Martínez, durant la intervenció on va explicar aquesta posada en marxa dels cursos El regidor d'ocupació de El Vendrell, Kenneth Martínez, durant la intervenció on va explicar aquesta posada en marxa dels cursos AJUNTAMENT DE EL VENDRELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 09:56

L’EINA ha organitzat per aquest any un seguit de cursos de formació que serviran perquè més d’un centenar de persones, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat, puguin assolir o perfeccionar determinades competències professionals.

Al desembre ja es va engegar el curs d’Anglès A2 amb un total de 15 alumnes que, al llarg de 190 hores, rebrà formació en llengua anglesa. Aquests alumnes podran acreditar el nivell assolit mitjançant la realització de les proves reconegudes amb el certificat de nivell.

També s’han programat dues edicions del curs Activitats Auxiliars de magatzem, que ha despertat un gran interès i que inclou un mòdul de 40 hores de pràctiques professionals.

Activitats auxiliars de comerç també comptarà amb dues edicions, engloba formació de manipulació amb portapalets i amb carretons de mà, s’engegarà a l’abril.

Les altres formacions programades són: operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents. Inclouen formació en processadors de textos, fulls de càlcul, bases de dades i arxiu de documents.

Finalment, el curs d’Operacions auxiliars de serveis administratius i general, previst per al març, i s’orienta a gestionar la documentació comercial i administrativa, la gestió d’arxius i la comunicació a l’empresa.

L’EINA preveu que un total de 105 persones, tant en situació d’atur com amb la voluntat de millorar en la feina, segueixin aquests cursos programats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: