Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Reus denuncia “manca d’ètica” en la contractació de dos nous càrrecs de confiança del govern

Els cupaires ho relacionen amb al fet que l’actual cap de gabinet d’alcaldia també dirigeix la campanya municipal del PDeCAT

Membres de la CUP de Reus, Marta Llorens (portaveu), Mariona Quadrada i Edgar Fernández (regidors), mostrant una foto de l'acalde i cap de llista del PDeCAT, Carles Pellicer, i el cap de campanya, Marc Just Membres de la CUP de Reus, Marta Llorens (portaveu), Mariona Quadrada i Edgar Fernández (regidors), mostrant una foto de l'acalde i cap de llista del PDeCAT, Carles Pellicer, i el cap de campanya, Marc Just NÚRIA TORRES / ACN
Vida Municipal ACN
Dijous, 14 Febrer 2019 13:29

La CUP de Reus denuncia una “manca d’ètica” en la recent contractació de dos càrrecs de confiança a l’Ajuntament. Els cupaires no qüestionen la legalitat dels contractes i tampoc veuen irregularitat en les seves funcions, però consideren que èticament són reprovables. El grup relaciona directament la contractació d’aquests dos nous assessors de govern al fet que l’actual cap de gabinet d’alcaldia, Marc Just, ha de compaginar el seu càrrec amb el de director de la campanya electoral del PDeCAT, a la qual l'alcalde Carles Pellicer es presenta a la reelecció.

A partir d’aquí, la CUP vol que es justifiqui la relació de tasques i hores dels nous assessors. “Quan es tracta de diner públic aquests nomenaments s’han de justificar”, ha dit Marta Llorens, portaveu de la formació. Fonts de l’Ajuntament han respost que eren places vacants que s’havien de cobrir i que tot el procediment s'ha fet legalment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: