Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comuns organitzen un cafè tertúlia per parlar de les necessitats de Torredembarra

La trobada, que tindrà lloc aquest dijous 14 de febrer, a les 19h, al Casal Municipal, recollirà aportacions de la ciutadania

Imatge d'arxiu d'una xerrada recent sobre sanitat organitzada per Torredembarra En Comú Imatge d'arxiu d'una xerrada recent sobre sanitat organitzada per Torredembarra En Comú TORREDEMBARRA EN COMÚ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 08:02

Torredembarra en Comú convida a un cafè, per a què de forma amena, la ciutadania creï un espai de debat sobre quines són les necessitats del municipi. Serà aquest dijous 14 de febrer, a les 19:00h, a la sala de reunions del Casal Municipal de Torredembarra.

Amb aquest acte, els comuns volen que els veïns i les veïnes "s'acostin per tal de comentar quines són les seves inquietuds i preocupacions, d’aquesta manera podrem desenvolupar les millores oportunes quan tinguem representació a l’Ajuntament".

El partit prendrà nota i crearà un registre amb les aportacions dels ciutadans que podran ser anònimes: "això ens serà útil per posar en marxa una legislatura més participativa per part de la ciutadania de cara al proper mandat", assenyalen.

La trobada comptarà amb la presència de Carles Fuxet, cap de llista de Torredembarra En Comú.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: