Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC reivindica els afectats per la Síndrome de Williams-Beuren al plenari de Tarragona

Els republicans presenten una moció per donar visibilitat a aquesta malaltia genètica

D’esquerra a dreta: Pau Ricomà (portaveu d’ERC), Judith Porras (tarragonina afectada amb Síndrome de Williams-Beuren), Pau Palau (membre d’InserLab URV) i Xavier Puig (conseller d'ERC ) D’esquerra a dreta: Pau Ricomà (portaveu d’ERC), Judith Porras (tarragonina afectada amb Síndrome de Williams-Beuren), Pau Palau (membre d’InserLab URV) i Xavier Puig (conseller d'ERC ) ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Febrer 2019 18:19

ERC vol que l’Ajuntament de Tarragona faci un cens de persones afectades per la Síndrome de Williams-Beuren a la ciutat i redacti un protocol d’actuació per l’Àrea de Serveis a la Persona. "Els afectats per Síndrome de Williams-Beuren tenen un doble patiment, els símptomes propis de la malaltia i el desconeixement i manca de reconeixement per part de la societat", lamenta el portaveu d’ERC Pau Ricomà. "És indispensable que des de les administracions es doni visibilitat i suport als afectats per ajudar-los a dur una vida el més normal possible".

La Síndrome de Williams-Beuren és una malaltia genètica que pot provocar discapacitat intel·lectual lleu o moderada i diversos problemes físics i dolors. Des d’ERC Tarragona demanen "dur a terme una campanya de sensibilització i informació i un procés participatiu per a que afectats i entitats puguin aportar propostes per tal de millorar la situació del col·lectiu". La proposta dels republicans es debatrà al Ple de l’Ajuntament de Tarragona d’aquest divendres. "Entenem que hem de ser una ciutat sensible amb totes les realitats dels qui hi viuen i afavorir al màxim la igualtat d’oportunitats dels tarragonins i tarragonines", conclou Pau Ricomà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: