Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sergi Pedret és ratificat com a cap de llista de Junts x Riudoms a les eleccions municipals

L'assemblea del PDeCAT dona llum verda a l'actual alcalde de Riudoms, que agraeix el suport dels associats i promet fer una campanya "positiva, honesta i amb projectes de futur"

L’assemblea del Partit Demòcrata va ratificar ahir Sergi Pedret com a cap de llista de Junts x Riudoms a les eleccions municipals del 26 de maig L’assemblea del Partit Demòcrata va ratificar ahir Sergi Pedret com a cap de llista de Junts x Riudoms a les eleccions municipals del 26 de maig JUNTS PER RIUDOMS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 08 Febrer 2019 10:46

Sergi Pedret que va ser ratificat ahir com a cap de llista per l’assemblea del Partit Demòcrata (PDeCAT), concorrerà a la reelecció sota les sigles de “Junts x Riudoms”, ja que ha afirmat: "són les sigles que millor
defineixen la nostra manera de ser i la nostra manera de fer", referint-se tant a l’equip de govern actual com a la candidatura que està construint.

En el seu discurs, el cap de llista ha agraït el suport dels associats i ha explicat que vol fer una campanya positiva, honesta i amb projectes de futur. Segons Pedret, "Riudoms entra a una etapa decisiva" amb "projectes de futur" que permetran millorar la qualitat de vida i el benestar dels riudomencs. El candidat demòcrata ha destacat la feina feta fins ara en matèria d’obres al nucli antic, millora dels equipaments municipals, polítiques de joventut i atenció social, entre d’altres realitzacions assolides en aquest mandat municipal; i ha senyalat els plans de competitivitat turística, de comerç local, de joventut i de dinamització del nucli antic com les línies mestres que permetran dissenyar el futur de Riudoms.

Sergi Pedret ha estat regidor de Serveis Públics, Comerç Local i Promoció Econòmica de 2015 a 2018, i va ser elegit alcalde pel Ple Municipal de Riudoms el passat dia 1 de desembre. La seva candidatura a les eleccions del proper 26 de maig ja va es va anunciar a finals de l’any passat en una altra assemblea del partit i, posteriorment, en un acte celebrat el 18 de novembre amb Jaume Alonso-Cuevillas, advocat del president Carles Puigdemont.

L’assemblea d’associats del PDeCat de Riudoms també ha elegit Ramon Margalef com a cap local. Margalef repeteix en aquest càrrec, ja que va ser el responsable de la formació entre 2008 i 2016, coincidint en el temps amb els mandats de Josep Maria Vallès i Josep Maria Cruset al capdavant de l’alcaldia de Riudoms. L’elecció de nou cap local s’ha celebrat arran de la dimissió de Pedret que ha defensat que els càrrecs d’alcalde i de cap local no es concentrin en una mateixa persona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: