Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pere Segura pren el relleu de Poblet com a alcaldable del PDeCAT a Vila-seca

L'assemblea del partit va votar per unanimitat la única candidatura presentada per l'actual president del Patronat de Turisme

Pere Segura, al centre de la imatge, acompanyats de dos xefs, en un acte sobre el 'Tastvm' de Vila-seca Pere Segura, al centre de la imatge, acompanyats de dos xefs, en un acte sobre el 'Tastvm' de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 08 Febrer 2019 08:31

L'històric alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ja té relleu: Pere Segura. L'asemblea local del PDeCAT va escollir ahir per unanimitat l'actual president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca com a nou alcadable del partit a les properes eleccions municipals del mes de maig.

Pere Segura Xatruch és nascut a Vila-seca, té 37 anys, i és enginyer superior de Camins, Canals i Postgrau en Gestió i Direcció de Projectes i treballa a una empresa de suport a les infraestructures. Segura, que no milita en cap partit polític, es va incorporar a la llista de Poblet en les darreres eleccions municipals. El regidor va assumir la responsabilitat al capdavant del Patronat de Turisme, en substitucució de Xavier Graset.

Unes hores abans, en declaracions a TAC 12, Josep Poblet va afirmar: "Tinc una confiança especial en Pere Segura".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: